ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 'Ετοιμοι να γκρεμίσουν την Μεγάλη Σφίγγα της Γκίζας οι τζιχαντιστές


Ο ένας μετά τον άλλον φανατικοί ισλαμιστές παίρνοντας θάρρος από τα εγκλήματα... κατά της ανθρωπότητας που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα από τους τζιχαντιστές του ISIS εναντίον μνημείων χιλιάδων ετών στη Μοσούλη και στη Νιμρούντ, τώρα ζητούν να κατεδαφιστεί η Μεγάλη Σφίγγα της Γκίζας! Ισλαμιστής ιεροκήρυκας στο Κουβέιτ ζήτησε από τους πιστούς να καταστρέψουν την Σφίγγα στην Αίγυπτο για να σβήσουν ότι έχει απομείνει από την κληρονομιά των Φαραώ.

Παρότι η Μεγάλη Σφίγγα της Γκίζας δεν είναι θρησκευτικό μνημείο αλλά ιστορικό και πολιτιστικό, πρέπει να κατεδαφιστεί από τους μουσουλμάνους έτσι ώστε να πάψει η λατρεία των εικόνων, εόπως λέει...

«Το γεγονός ότι οι πρώτοι μουσουλμάνοι που ήταν οι πιστοί του Προφήτη δεν κατέστρεψαν τα μνημεία των Φαραώ όταν μπήκαν σε Αιγυπτιακό έδαφος, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το κάνουν τώρα», είπε ο ιεροκήρυκας.

Την ίδια έκκληση, για την καταστροφή όλων των μνημείων που να θυμίζουν τους Φαραώ απήθυνε και ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι ο οποίος είπε ότι η καταστροφή αυτών των μνημείων είναι ιστορικό καθήκον.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *