ροή ειδήσεων

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ! Βροχές και καταιγίδες θα σαρώσουν τη χώρα


Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός κατά διαστήματα στη χώρα από το σήμερα το πρωί και από τα δυτικά....

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα, προβλέπει η ΕΜΥ για την 25η Μαρτίου.Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά. Τα φαινόμενα, τα οποία πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, σταδιακά από το απόγευμα θα ασθενήσουν. Άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6, στα πελάγη 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε το πρωί της 25ης Μαρτίου:
Για σήμερα, Τετάρτη 25 Μαρτίου, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο μέχρι τις απογευματινές ώρες.
Πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες είναι πιθανόν να σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την υπόλοιπη Στερεά και την Πελοπόννησο.
Για αύριο, Πέμπτη, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά διαστήματα κυρίως από το απόγευμα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα γίνει σταδιακά άστατος αλλά κατά διαστήματα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου σε αυτές τις περιοχές είναι πιθανόν να συνεχιστούν και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *