ροή ειδήσεων

Εντοπίστηκε «μίνι καζίνο» στη Ρόδο



Κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσε χωρίς άδεια... και μέσα στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια εντόπισαν το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικές αρχές στη Ρόδο.

Από τη Υποδιεύθυνση Ασφάλειας συνελήφθησαν έξι άτομα κατηγορούμενα για λειτουργία-διενέργεια και συμμετοχή σε διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων, «φρουτάκια».

Πρόκειται για έναν 60χρονο Έλληνα και μία 30χρονη υπήκοο Αλβανίας, οι οποίοι εργάζονταν ως προσωρινά υπεύθυνοι στο κατάστημα, και τέσσερις πελάτες, άνδρες, ηλικίας από 32 έως 48 ετών.

Επιπλέον, η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και τον 43χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος κατά τη διάρκεια του ελέγχου απουσίαζε.

Στο κατάστημα εντοπίσθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (δωμάτιο) δομημένη εγκατάσταση και λειτουργία ηλεκτρονικών υπολογιστών με σύνδεση στο διαδίκτυο και δυνατότητα πρόσβασης στη διενέργεια κερδοσκοπικών ηλεκτρονικών τυχερών παιγνίων «φρουτάκια», σε διάφορες παραλλαγές.








Στα συγκεκριμένα παράνομα παίγνια, τη στιγμή του αστυνομικού ελέγχου συμμετείχαν τέσσερις πελάτες-θαμώνες, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε ότι υπήρχε εγκατεστημένο σύστημα παρακολούθησης μέσω του οποίου οι υπεύθυνοι ενημερωνόταν για τυχόν ελέγχους.

Από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 17 συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστές με πλήρη περιφερειακό εξοπλισμό, οι οποίοι ήταν κατάλληλα συνδεδεμένοι μεταξύ τους
• δύο κάμερες παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος
• το χρηματικό ποσό των 323,90 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ρόδου. 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *