ροή ειδήσεων

Στενός συνεργάτης Τσίπρα: «Σχέδια ανατροπής» της κυβέρνησης



Τον πολύ χαρακτηριστικό τίτλο «Ενορχηστρώνουν πιστωτικό γεγονός για να κάνουν πρωθυπουργό τον... Στουρνάρα»... έχει το άρθρο που επέλεξε να τουιτάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Χριστόφορος Βερναρδάκης.


Το άρθρο που υπογράφει ο επικοινωνιολόγος Σπύρος Ριζόπουλος, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι Βερολίνο και ΕΚΤ εφαρμόζουν «στρατηγική της έντασης και του ωμού εκβιασμού», ώστε ενόψει του Eurogroup της 9ης Μαρτίου, «η Ελλάδα να διαπραγματεύεται κυριολεκτικά με το πιστόλι στον κρόταφο, ενώ ο κίνδυνος έχει μετακυλιστεί πλήρως στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο».

Το άρθρο επικαλείται «υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή» που αναφέρει πως «ευρωπαϊκές αλλά και εγχώριες δυνάμεις εξακολουθούν να επενδύουν στο σενάριο της "αριστερής παρένθεσης"».

«Στόχος είναι είτε η νέα ελληνική κυβέρνηση να κάνει τη μεγάλη "κωλοτούμπα" και να πει "ναι σε όλα", είτε η χώρα να οδηγηθεί σε... πιστωτικό γεγονός, πρόκληση πανικού και κοινωνικής αναταραχής που θα πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις και την ανατροπή της κυβέρνησης με τη σημερινή σύνθεσή της».

Όμως, τονίζει το άρθρο, σε περίπτωση ανατροπής της κυβέρνησης, το άρθρο αναφέρει πως δεν θα επιλεγεί η λύση των εκλογών, αλλά «ο σχηματισμός κυβέρνησης "εθνικής ενότητας" από την παρούσα βουλή, με τη στήριξη τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ, των κομμάτων της αντιπολίτευσης (ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ) και με πρωθυπουργό τον... Γιάννη Στουρνάρα, ως τον μόνο που χαίρει της εμπιστοσύνης των δανειστών»!

«Μένει να δούμε το εάν και πως ο Τσίπρας θα "κάψει το σενάριο"», καταλήγει το άρθρο που τουίταρε ο κύριος Βερναρδάκης το μεσημέρι της Τετάρτης.



Πηγή: protothema.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *