ροή ειδήσεων

Ρόδος: Απείλησε με σουγιά γυναίκα που τον είδε να κλέβει



Μέσα στον πανικό της, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του δράστη... και να καταφύγει τρέχοντας σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που τον συνέλαβαν

Λαχτάρησε για τα καλά μια γυναίκα που έτυχε να περάσει κοντά στο πεδίο δράσης ενός διαρρήκτη αυτοκινήτων στην πόλη της Ρόδου και να δει τι έκανε. Πριν προλάβει να αντιδράσει, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη με το μαχαίρι του δράστη που επιχείρησε να την ληστέψει!


Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη μόλις είχε σουρουπώσει, όταν η άτυχη γυναίκα έτυχε να περπατά κοντά στο σημείο όπου ένας 39χρονος επιχειρούσε να «ανοίξει» ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Όταν ο Έλληνας κακοποιός διαπίστωσε ότι τον παρατηρούσε, έτρεξε κοντά της και την απείλησε με τον σουγιά που κρατούσε ζητώντας της να του δώσει χρήματα!

Μέσα στον πανικό της, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του δράστη και να καταφύγει τρέχοντας σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν αμέσως στο σημείο που τους υπέδειξε και κατάφεραν να συλλάβουν τον 39χρονο πάνω στον οποίο κατασχέθηκε ο σουγιάς. Όπως διαπιστώθηκε, είχε ήδη παραβιάσει τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και όσα έκλεψε αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου του άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας και κλοπές.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *