ροή ειδήσεων

Με γλέντι και Στανίση το πρώτο συνέδριο της «Τελείας»



Ο Δήμαρχος Στυλίδας, θα υποδεχτεί κόσμο από Ρόδο, Κρήτη, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη... και άλλες περιοχές της Ελλάδας - Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος στο «ΘΕΜΑ», «το ενθαρρυντικό αποτέλεσμα των εκλογών μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε»Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες εν όψει του πρώτου συνεδρίου της «Τελείας» που θα διεξαχθεί στις 25 – 26 Απριλίου στην Στυλίδα όπου είναι και η έδρα του κόμματος.

Η έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα γίνει από τον Απόστολο Γκλέτσο ενώ το «παρών» θα δώσουν όλοι οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις εκλογές του Ιανουαρίου αλλά και οι φίλοι του κόμματος. Πέρα από τις αρχαιρεσίες, θα στηθεί και ένα μεγάλο γλέντι– πιθανότατα το βράδυ του Σαββάτου- και με την ορχήστρα της λαϊκής τραγουδίστριας Κατερίνας Στανίση, υποψήφια της «Τελείας» στην Ημαθία ενώ θα προσφερθεί άφθονο κρασί από του αμπελώνες του συνιδρυτή, Βάιου Γκανή. Στόχος του Απόστολου Γκλέτσου είναι να μιλήσουν όλοι οι σύνεδροι και να εκθέσουν τις προτάσεις τους όμως δικαίωμα ψήφου για τη εκλογή Προέδρου θα έχουν μόνο όσοι πλαισίωσαν τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ήδη, η πληρότητα στα ξενοδοχεία τόσο της Λαμίας όσο και της ανατολικής Φθιώτιδας αγγίζει το 80% ενώ σύμφωνα με τους υπεύθυνους επικοινωνίας του κόμματος τα δωμάτια για τους συνέδρους προσφέρονται σε ειδικές τιμές. Ο Δήμαρχος Στυλίδας, θα υποδεχτεί κόσμο από Ρόδο, Κρήτη, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος στο «ΘΕΜΑ», «το ενθαρρυντικό αποτέλεσμα των εκλογών μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε. Η αγάπη μας για την Ελλάδα περισσεύει και δυναμώνει ακόμα πιο πολύ τη φωνή των ψηφοφόρων μας. Η Τελεία θα είναι παρούσα στον αγώνα που δίνει η χώρα μας και θα είναι έτοιμη να συνεισφέρει σε αυτόν με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *