ροή ειδήσεων

Καρίκης προς Χατζηδιάκο: Να αφήσετε ανεπηρέαστη τη Δικαιοσύνη να αποφασίσει


Ο κ. δήμαρχος σε συνέχεια των ατυχών και βιαστικών δηλώσεων του, έπεσε ξανά σε παγίδα που ο ίδιος έστησε προφανώς για άλλους....

Μετά την απόλυτη δήλωση του στο δημοτικό συμβούλιο για το έργο της Δ.Ε.Η στην περιοχή του παλιού εργοστασίου στον Άγιο Νικόλαο, ότι θα γίνει το έργο θέλουν δεν θέλουν οι κάτοικοι, και της κλήσης του προς τους επιχειρηματίες και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο για το Χριστουγεννιάτικο στολισμό του νησιού μας από αυτούς την επόμενη χρονιά, μετά την κατάργηση του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ , ανακοίνωσε επίσης με απόλυτο τρόπο την έκδοση της απόφασης για την ένσταση περί του κύρους των εκλογών, η οποία μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο και αυτούς που τον πληροφορούν και ενδιαφέρονται για την απόρριψή της, θα εκδιδόταν με βεβαιότητα την προηγούμενη Πέμπτη και ήταν απορριπτική. Μάλιστα προς το σκοπό να προβεί σε αυτή τη δήλωση κάλεσε τους δημοσιογράφους άμεσα μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντησή του με το βουλευτή κ. Κρεμαστινό.

Τον καλούμε να αφήσει ανεπηρέαστη τη δικαιοσύνη και να μην κάνει παρεμβάσεις ούτε ο ίδιος ούτε αυτοί που στηρίζουν το αίτημά του. Είναι δείγμα αντιδημοκρατικό, ανελευθερίας, παλαιοκομματικών αντιλήψεων που δεν ταιριάζουν στο δήμαρχο αυτού του νησιού αν και δυστυχώς συναντάμε πολλά τέτοια φαινόμενα αυτή τη δημοτική περίοδο.

Εμείς σε αντίθεση με αυτόν, ούτε μία φορά δεν αναφερθήκαμε σ’ αυτό το θέμα. θα σεβαστούμε την απόφαση, όποια και αν είναι , αν και οι δηλώσεις του κ. δημάρχου δεν είναι καλό μήνυμα για τη λειτουργία της δικαιοσύνης και την ανεπηρέαστη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας . Ο καθένας από εμάς πολλά μπορεί να σκεφθεί αλλά η δικαιοσύνη και οι θεσμοί της οφείλουν να προστατεύσουν το κύρος της όπου και αν βρίσκονται . Στη Ρόδο ή στην Αθήνα .
Για εμάς μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα της Ρόδου μας και η λύση τους και αυτές τις λύσεις δεν βλέπουμε από την παρούσα δημοτική αρχή στο σύνολό της .

Όσο για τη δήλωση του κ. δημάρχου Ρόδου ότι ο επικεφαλής της παράταξης μας δεν είναι ισότιμος -ομότιμος συνομιλητής του ( άλλη ατυχής και αντιδημοκρατική δήλωσή του ), αυτό ήδη το έχει κρίνει ο ροδιακός λαός και μάλιστα με πολύ μεγάλο ποσοστό. Δεν έχουμε την ανάγκη νομιμοποίησης του κ. δημάρχου.

Τέλος για τη ψευδή δήλωσή του ότι ο επικεφαλής της παράταξής μας είχε συμφωνήσει μαζί του στη συνάντηση στο γραφείο του, του θυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή τονίσθηκε από όλους τους επικεφαλείς των παρατάξεων που συμμετείχαν στη συζήτηση για τα οικονομικά θέματα του δήμου, ότι η συνάντηση είχε αυστηρά ενημερωτικό χαρακτήρα και ότι η θέση μας θα διατυπωνόταν θεσμικά στο δημοτικό συμβούλιο όπως και έγινε.

Και για το συγκεκριμένο θέμα όμως η θέση της παράταξης μας είναι ξεκάθαρη. Απαιτείται άμεση και αναλυτική ενημέρωση των πολιτών.
Δεν υπάρχουν σήμερα περιθώρια για επιβολή νέων φόρων και τελών αλλά και για αύξηση των ήδη υπαρχόντων καθώς οι συμπολίτες μας δεν αντέχουν άλλους φόρους.

Οποιοδήποτε νέο μέτρο συζητείται , πρέπει να βρίσκεται σε απόλυτη ταύτιση με τις απόψεις των φορέων και των κατοίκων του νησιού μας. Αυτοί πρώτοι θέλουν το καλό του τόπου μας.

Οποιαδήποτε συζήτηση του δημάρχου για θέσπιση νέου ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ. είναι ανεδαφική και δείχνει ότι οι διοικούντες δεν λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τα διδάγματα του παρελθόντος και το πρόσφατο πάθημα .
Αυτά προς το παρόν

Εμείς θα συνεχίσουμε θεσμικά και υπεύθυνα τη σκληρή αλλά και παραγωγική κριτική με μόνο σκοπό την αφύπνιση της δημοτικής αρχής και τη λύση των προβλημάτων που απασχολούν κάθε Ροδίτη και κάθε Ροδίτισσα .
Είναι ανάγκη , είναι υποχρέωσή μας.

Από τη δημοτική παράταξη

«ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ»

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *