ροή ειδήσεων

Παραδίδει το κλειδί του σπιτιού του στην τράπεζα για να τον αφήσουν επιτέλους ήσυχο (ΦΩΤΟ)


Αγανακτισμένος πολίτης, έφτασε γύρω στις 9:00 το πρωί έξω απο υποκατάστημα της Τράπεζας...
Κύπρου στα Πολεμίδια, κοντά στον κυκλικό κόμβο Ορφανίδη, υπό τη συνοδεία του Βουλευτή των Οικολόγων, Γιώργου Περδίκη και άλλων δανειοληπτών, μπήκε μέσα για να παραδώσει τα κλειδιά του σπιτιού του.
Αρνούνται να προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση δανείου για την κατοικία του, αφού η δόση του εκτοξεύθηκε από 350 σε 900 ευρώ, λόγω καταχρηστικών και παράνομων ρητρών του δανείου του σε Ελβετικό φράγκο.

Ο 35χρονος Νίκος Χατζηγιάννης, θέλοντας να αποφύγει άλλη ταλαιπωρία, η οποία θα προκύψει με την εφαρμογή της νομοθεσίας των εκποιήσεων, πολίτης μετέβη το πρωί στην Τράπεζα Κύπρου με τα κλειδιά του σπιτιού του στο χέρι.







Ο κύριος Χατζηγιάννης -ηλεκτρομηχανολόγος στο επάγγελμα- παρέδωσε τα κλειδιά του σπιτιού του στην Τράπεζα Κύπρου, ενώπιον του Βουλευτή των Οικολόγων και άλλων αγανακτισμένων πολιτών, βρέθηκε να χρωστά σήμερα το ποσό των 200.000 ευρώ για την αγορά ενός διαμερίσματος.

Η δανειακή συμφωνία που είχε συνάψει το 2006 με την τράπεζα, ανερχόταν στις 150.000 ευρώ και παρά το γεγονός ότι, έχει ήδη καταβάλει 60.000 ευρώ, το ποσό της μηνιαίας δόσης του εκτοξεύθηκε απο 350 ευρώ σε 900, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, αλλά και να οφείλει 50.000 ευρώ επιπλέον.







Μέλη της ένωσης δανειοληπτών «Ευνομία» ως ένδειξη διαμαρτυρίας, έκλεισαν για μερικά λεπτά το δρόμο μπροστά από το υποκατάστημα.





Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σήμερα ανακοινώθηκε στον 35χρονο, ο οποίος εργάζεται στις Βρετανικές Βάσεις, ότι θα δεχθεί μισθολογικές αποκοπές.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *