ροή ειδήσεων

Σοροί στα αζήτητα του Νοσοκομείου Ρόδου. Εφτά νεκροί στα αζήτητα ….και άταφοι ….!!!



Ακραία κοινωνικά φαινόμενα δημιουργεί n κρίση. Άνθρωποι που χάνουν τη ζωή τους... σε δημόσια νοσοκομεία ή διακομίζονται σε αυτά νεκροί, μένουν κυριολεκτικά στα αζήτητα.

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Ρόδου προκαλεί η είδηση , καθώς

αποτελεί ταυτόχρονα ηθικό και κοινωνικό ζήτημα , το γεγονός ότι εφτά νεκροί παραμένουν στα αζήτητα σε ψυκτικούς θαλάμους του νοσοκομείου της Ρόδου και άταφοι για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Παλμού.

Πρόκειται για αλλοδαπούς μετανάστες αλλά και μοναχικούς ανθρώπους οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή χωρίς ωστόσο να αναζητηθούν από τους οικείους τους , γεγονός που αποτελεί μείζον ηθικό ζήτημα για την τοπική κοινωνία .

Σύμφωνα με πληροφορίες του Παλμού , για το θέμα έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας ο οποίος έχει δώσει εντολή για την ταφή των νεκρών προς τον δήμο της Ρόδου , ενώ από την πλευρά του ο δήμος και οι αρμόδιες υπηρεσίες του επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη για τέτοιου είδους διαδικασίες .

Ο δήμος μέχρι στιγμής αδυνατεί να παρέμβει καθώς δεν έχουν προβλεφθεί ανάλογα κονδύλια για τα θέματα αυτά , όπως επισημαίνουν, ενώ υπάρχει και πρόβλημα χώρου στο δημοτικό κοιμητήριο .

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *