ροή ειδήσεων

Γάλλοι επιχειρηματίες ετοιμάζουν το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα αποκλειστικά για... άγαμους


Μετά τα ξενοδοχεία all inclusive το γαλλικό επιχειρηματικό δαιμόνιο διαπρέπει.... και πάλι με τους χώρους διαμονής 100% για άγαμους. Το πείραμα ξεκινά απο την Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα από την Πελοπόννησο και την περιοχή Λόγγος, όπου απο τις 22 Μαίου το ξενοδοχείο-club Dream Holiday, ανοίγει τις πόρτες του και θα δέχεται ελεύθερους ωραίους κι ωραίες!

Η ιδέα ανήκει σε δυο Γάλλους, πρώην υπαλλήλους μεγάλης τουριστικής εταιρίας.

Στο ξενοδοχείο 140 δωματίων θα απαγορεύονται αυστηρά οικογένειες και μικρά παιδιά που μπορεί να γίνουν αιτία ενόχλησης.

Αντιθέτως καλοδεχούμενοι θα είναι όσοι και όσες είναι μόνοι (και ψάχνουν) και ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 25-55 ετών.

Το πακέτο διακοπών που προσφέρουν οι γάλλοι επιχειρηματίες με αφετηρία τη Γαλλία ξεκινά απο 1049 ευρώ εως και 1549 για μια εβδομάδα. Το ταξίδι στον «7ο ουρανό» όπως δηλώνουν, περιλαμβάνει έντονη δραστηριότητα τη μέρα και εορταστική ατμόσφαιρα τα βράδια.

Για τον σκοπό αυτό απο το ξενοδοχείο αναμένεται να παρελάσουν VIP προσκεκλημένοι όχι μόνο απο τη Γαλλία αλλά και απο ολόκληρο τον κόσμο.

Σε θεματικές εβδομάδες γνωστοί τραγουδιστές θα παραδίδουν μαθήματα τραγουδιού, διάσημοι χορευτές μαθήματα χορού, αναγνωρισμένοι top chef μαθήματα μαγειρικής κ.άλλα.

Οσο για το προσωπικό όπως ρεσεψιονίστ, δημόσιες σχέσεις, γυμναστές κτλ οι επιχειρηματίες υπόσχονται ότι όλοι θα είναι διπλωματούχοι. Γεγονός που όπως υποστηρίζουν θα επιτρέψει, με άρτιο και επαγγελματικό τρόπο, την καλύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών τους.

Παρόλο που επιθυμία δεν είναι το ξενοδοχείο να γίνει κέντρο γνωριμιών, ωστόσο στις κρατήσεις θα γίνεται σεβαστή η αρχή της ισοτιμίας μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Εκμεταλλευόμενοι την κρίση στη χώρα μας που έχει ρίξει τις τιμές στο ναδίρ οι δυο επιχειρηματίες επένδυσαν αρχικά στην Πελοπόννησο 500.000 ευρώ. Για φέτος ευελπιστούν σε τζίρο 3 εκατομμύριων ευρώ με την εξυπηρέτηση 3000 πελατών.

Μόνο στη Γαλλία υπάρχουν 15-18 εκατομμύρια άγαμοι. Αν το ελληνικό πείραμα πετύχει τότε πολύ γρήγορα αναμένεται να γίνουν μόδα τέτοιου είδους καταλύματα όπου θα απαγορεύονται αυστηρά οικογένειες και παιδιά. Οι δύο Γάλλοι έχουν ήδη υπογράψει προσύμφωνο επέκτασης σε Κροατία, Αγιο Δομίνικο και Ταυλάνδη.

Το Dream Holiday, που διαφημίζεται στην ιστοσελίδα γνωριμιών Attractive World και στο Virgin Radio, θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.

πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *