ροή ειδήσεων

Για φιγούρα η αντίδραση του ΥΠΕΘΑ στις Τουρκικές έρευνες σε διεθνή ύδατα



Γέλιο μου προκαλούν τα περί δήθεν ηρωισμού της Ελλάδας να εκδιώξει...
το κακό Ιταλικό κρατικό ωκεανογραφικό πλοίο που έκανε έρευνα για υδρογονάθρακες κάτω απο τη Κρήτη σε διεθνή ύδατα με “άδεια” της Τουρκίας, που ξαφνικά θέλει 16 νησιά όσα και τα F16 που συνόδευαν τον Τούρκο Αρχηγό Αεροπορίας στις φιγούρες του πάνω απο το Αιγαίο.

Σε διεθνή ύδατα κανένας δεν χρειάζεται άδεια για να κάνει έρευνα. Το μόνο που κρατάει τη Τουρκία να μη κάνει έρευνες στο Αιγαίο είναι το Μνημόνιο Παπούλια-Γιλμάζ που παρέδωσε εθνική κυριαρχία.

Η Τουρκία όσο η Ελλάδα δεν έχει οριοθετήσει την ΑΟΖ της,νόμιμα μπορεί να κάνει έρευνες για υδρογονάνθρακες στην Σαλαμίνα και οπουδήποτε αλλού θέλει, αρκεί να είναι έξω απο τα 6 νμ που είναι τα Εθνικά ύδατα της Ελλάδας.

Το Ιταλικό πλοίο αφού έκανε τις έρευνες του με παρέα τα Ελληνικά πολεμικά που το “κοίταγαν” αντί να το εκδιώξουν άμεσα έφυγε.

Τα υπόλοιπα που ακούτε για το θέμα απο τα ΜΜΕ, είναι προπαγάνδα και λέγονται για να μη στρέφεται η προσοχή στις κυβισθήσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όχι μόνο στο Μνημόνιο αλλά και στα Εθνικά θέματα.

Στην Ελλάδα που δεν μπορεί να φτειάξει ούτε καρφίτσα βολεύει να πιστεύουν στο ΥΠΕΘΑ και στη κυβέρνηση, ότι ένα ωκεανογραφικό πλοίο που κάθεται ακίνητο πάνω απο ένα κοίτασμα δεν κάνει έρευνα. Στο ΥΠΕΘΑ υπάρχουν πολλοί “Βαρουφάκηδες”.

Λόγω της απραξίας και ανοησίας που επικρατεί στο ΥΠΕΘΑ, οι Τούρκοι άρχισαν να διεικδικούν τα 16 νησιά του Αιγαίου!. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω με ποιά λογική ο Καμμένος επιλέχτηκε για Υπουργός. Δεν υπάρχει πολιτικά.

Κατά σύμπτωση τα νησιά που διεκδικούν οι Τούρκοι είναι στις περιοχές που σύμφωνα με το χάρτη μου (δεξιός) υπάρχουν κοιτάσματα υδρογονανθράκων στο Αιγαίο. Συγκρίνετε τις θέσεις νησιών και κοιτασμάτων και θα καταλάβετε.

Οι Τούρκοι με διαβάζουν… Καλά κάνουν. Κερδίζουν λεφτά.
I thank them for the respect they show to my oppinion.

Του Καθηγητή Γ. Ζουγανέλη

zcode-gr.blogspot.jp

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *