ροή ειδήσεων

Μητέρα στη Βρετανία έκανε παιδί με τον γκέι γιο της: Μία απίστευτη ιστορία



Οι μητέρες κάνουν τα πάντα για τους αγαπημένους τους γιους. Ωστόσο αυτό που έκανε μία μητέρα από τη Βρετανία...
για τον ομοφυλόφιλο γιο της ξεπερνάει κάθε φαντασία, αφού προσφέρθηκε να κάνει παιδί μαζί του....

Ανυπόμονος να γίνει πατέρας, σε ηλικία μόλις 24 ετών, ο Κάιλ Κάσον αποφάσισε να αναζητήσει μία παρένθετη μητέρα για να κυοφορήσει το παιδί του. Αλλά το γεγονός ότι ήταν ομοφυλόφιλος και single σαφώς περιόριζε τις επιλογές του.

Αφού απογοητεύτηκε ψάχνοντας για παρένθετη μητέρα σε κλινικές σε όλη τη χώρα, στράφηκε στη μοναδική επιλογή του, την 45χρονη μητέρα του.

Τον περασμένο Ιούλιο, η Αννα Μαρία γέννησε με καισαρική τον γιο του γιου της σε μία μοναδική περίπτωση που έχει διχάσει την κοινή γνώμη στη Βρετανία.

Ο Μάιλς, που είναι τώρα 8 μηνών, Μάιλς, τώρα οκτώ μηνών, γεννήθηκε από το σπέρμα του Κάιλ και το ωάριο ανώνυμης δότριας που εμφυτεύτηκαν στην μήτρα της μητέρας του. Στα μάτια του νόμου, ο Κάιλ είναι γιος και αδελφός του Μάιλς.

Αδιαφορώντας για θέματα δεοντολογίας και ηθικά διλήμματα, ο 27χρονος πλέον Κάιλ δήλωσε στην Daily Mail: «Καταλαβαίνω ότι πολλοί δεν θα συμφωνήσουν με αυτό, αλλά μπορούν να έχουν τις απόψεις τους. Εχω ένα γιο και είμαι πολύ χαρούμενος. Οσο κάποιος μπορεί να προσφέρει σπίτι και αγάπη, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μπορεί να γίνει γονιός. Ανεξάρτητα από τη σεξουαλικότητα και το φύλο, εφ 'όσον μπορεί κανείς να φροντίσει το παιδί, δεν βλέπω ποιο είναι το πρόβλημα. Βγάζω χρήματα για τον εαυτό μου, χωρίς να επιβαρύνω το κράτος, έχω το δικό μου σπίτι, και τη δική μου δουλειά»

Ο Κάιλ, εργάζεται σε σούπερ μάρκετ στο Ντόνκαστερ και είναι ο πρώτος single άνδρας στο Ηνωμένο Βασίλειο που απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, χρησιμοποιώντας μάλιστα την ίδια τη μητέρα του.

Η διαδικασία σε ιδιωτική κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης κοστίζει μεταξύ 12.000 και 14.000 λίρες.

Οσο για το τι σκοπεύει να πει στον Μάιλς όταν ρωτήσει πώς ήρθε στον κόσμο, επισημαίνει ότι θα είναι απόλυτα ειλικρινής: «Δεν θα του κρύψω τίποτα. Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς σε όλα τα στάδια της ζωής του. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.»



iefimerida.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *