ροή ειδήσεων

Με ποιες λάμπες μειώνετε το λογαριασμό της ΔΕΗ (ecolife)


Μειώστε το ρεύμα από το φωτισμό από 50% έως 90% χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες λάμπες...
Οι σύγχρονες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η χρήση τους συνοδεύεται από υψηλή κατανάλωση ενέργειας και γίνεται αντιληπτή στην τσέπη μας μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.

Ένα από τα προϊόντα που μπορούν να εξασφαλίσουν μικρότερη κατανάλωση ενέργειας είναι και οι λαμπτήρες φωτισμού LED,

Το 20% του ρεύματος που καταναλώνει ετησίως ένα νοικοκυριό, οφείλεται στον φωτισμό(σε μία επιχείρηση το ποσοστό αυτό είναι κατά πολύ μεγαλύτερο). Με τους λαμπτήρες LED, επιτυγχάνετε μείωση στο ρεύμα για φωτισμό από 50% έως 90%.

Πλεονεκτήματα

Οι λάμπες LED δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον καθώς δεν περιέχουν βαρέα μέταλλα (πχ υδράργυρο), όπως ορισμένες λάμπες εξοικονόμησης. Συγκριτικά δε με τις λάμπες πυρακτώσεως εξοικονομούν ενέργεια σε ποσοστό περίπου 80% ως 90% συμβάλλοντας αποφασιστικά στη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.

Επίσης, οι λαμπτήρες LED εκπέμπουν περισσότερο φως ανά μονάδα Watt με αποτέλεσμα να παρέχουν πιο “φιλικό” και ευχάριστο φωτισμό στο χώρο μας.

Τέλος, οι λάμπες LED έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τους λαμπτήρες παλαιότερων τεχνολογιών: διαρκούν περίπου 30.000 ως 50.000 ώρες και έτσι δεν χρειάζονται συχνή αντικατάσταση.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *