ροή ειδήσεων

Μοναδική βράβευση για το Τουριστικό Πρακτορείο GEM TRAVEL από την Ρόδο









Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών , και παρουσία πολλών...
λαμπερών προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού , πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου η τελετή απονομής των Tourism Awards 2015. Τα Tourism Awards αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel , Hospitality&Leisure.

To GEMTRAVEL ,εταιρεία του “Ομίλου Τουριστικών Επιχειρήσεων Μιχαλάκη”με έδρα την Ρόδο, απέσπασε το Πανελλήνιο Ασημένιο Βραβείο (SILVERAWARD) στην κατηγορία Τεχνολογία –Τουρισμός για το καινοτόμο project με ονομασία BUS MANAGEMENT που αφορά την δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας σύνδεσης και ανάθεσης δρομολογίων για Τουριστικά Λεωφορεία .

Πρόκειται για το πρώτο Τουριστικό Πρακτορείο από την Ρόδο που του αποδίδεται τέτοια διάκριση η οποία μας γεμίζει χαρά αλλά και τεράστια ευθύνη . Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί για το όμιλο μας την απαρχή για περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον , ευχόμενοι παράλληλα του χρόνου και άλλες εταιρείες της περιοχής μας που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο , να βρίσκονται ανάμεσα στους νικητές , ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε την αναβάθμιση του τουριστικού προιόντος , που θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στο τόπο μας .

Στην τελετή παραλαβής του βραβείου βρέθηκαν οι κ.κ. Μιχαλάκης Γεώργιος , Μιχαλάκη Ευδοκία , Μιχαλάκης Χρήστος , Πουλιάσης Αβράμιος, Νικολίτσης Βασίλης , Χατζησάββας Κώστας , Πανάγος Βασίλης και Κυπριώτης Μιχάλης.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *