ροή ειδήσεων

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Ο Mακελάρης Μπρέιβικ είχε σ#ξου@λικές σχέσεις με τη… μητέρα του!



Τα σ#ξου@λικά αισθήματα που έτρεφε ο μακελάρης της Νορβηγίας Άντερς Μπρέιβικ...
για την μητέρα του, ίσως να είναι η κύρια αιτία για την εκτέλεση των 77 αθώων θυμάτων του, τον Ιούλιο του 2011 στο νησί Ουτόγια.

Σύμφωνα με διαδικτυακή εφημερίδα, η συγγραφέας Asne Seierstad στο βιβλίο της «Ένας από εμάς, η ιστορία του Άντερς Μπρέιβικ και η σφαγή στη Νορβηγία» (One Of Us, The Story Of Anders Breivik And The Massacre In Norway), αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές για την ζωή του 36χρονου δοιλοφόνου, τα παιδικά του χρόνια και την «έντονα παθολογική» σχέση που είχε με την μητέρα του.

Η συγγραφέας συνάντησε το 2013 την μητέρα του Μπρέιβικ και η ίδια της αποκάλυψε ότι ακόμα από την περίοδο που ήταν έγκυος στον γιο της ήθελε να κάνει έκτρωση, επειδή την κλοτσούσε και ήταν σαν να την βασανίζει επίτηδες!

Στο βιβλίο αναφέρεται ότι ο Νορβηγός μακελάρης είχε σεξουαλικές σχέσεις με την μητέρα του από την ηλικία των τεσσάρων ετών, όταν εκείνη τον έπαιρνε μαζί της για ύπνο ενώ κάποτε, σύμφωνα με την ίδια, της έκανε δώρο ένα σ#ξου@λικ0 βοήθημα.

Η συγγραφέας,σύμφωνα με το xwni.gr, στηρίζει πολλές από τις αποκαλύψεις της στις ψυχιατρικές εκθέσεις που συντάχθηκαν πριν από την δίκη του Μπρέιβικ, στις οποίες αναφέρεται ότι η μητέρα του είναι σχιζοφρενής και το ίδιο ήταν και η δική της μητέρα ενώ ο πατέρας του ήταν ένας ψυχρός Νορβηγός διπλωμάτης.

Όταν ο Μπρέιβικ ήταν έξι μηνών η οικογένεια μετακόμισε στην πρεσβεία στο Λονδίνο αλλά γρήγορα η μητέρα του βαρέθηκε την ζωή εκεί και επέστρεψε στο Όσλο με τον ίδιο και την ετεροθαλή αδελφή του.

Εκεί, η μητέρα του αποφάσισε να τον δίνει τα Σαββατοκύριακα σε ένα νεαρό ζευγάρι καθώς δεν μπορούσε να τον φροντίζει επί επτά ημέρες την εβδομάδα.

Η μητέρα του πέθανε από καρκίνο του μαστού το 2013, λίγο διάστημα αφότου παραχώρησε την συνέντευξη στην Asne Seierstad. Η συγγραφέας δήλωσε για τον 36χρονο μακελάρη: «Είναι ξεκάθαρο ότι η σχέση τους ήταν δυσλειτουργική. Ανάμεσα σε πολλά άλλα πράγματα αισθανόταν αγανάκτηση για την μητέρα του.Υπάρχει μια πτυχή εκδίκησης στις δολοφονίες».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *