ροή ειδήσεων

Αυτό είναι το νέο ελικόπτερο - υπερόπλο των ΗΠΑ από τη NASA



Ο αμερικανικός στρατός σε συνεργασία με τη NASA εγκαταλείπει την κατασκευή...
των παραδοσιακών ελικοπτέρων και στρέφεται στα τετρακόπτερα, υιοθετώντας την τεχνολογία των Drones...

Ο Αμερικανικός στρατός συνεργάζεται με τη NASA και το Ναυτικό για να φέρουν εις πέρας τον σχεδιασμό και την κατασκευή των ελικοπτέρων νέας γενιάς που θα αποτελούν μέρος των "υπερόπλων" των ΗΠΑ για το μέλλον.

Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα και ελικόπτερα που έχουν σχεδιαστεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, πολλά εκ των οποίων έχουν πωληθεί σε ευρωπαϊκά κράτη.
Η ομάδα design AMRDEC VizLab έχει αναλάβει την εικονοποίηση των νέων ελικοπτέρων του στρατού. Η μελέτη δημοσιεύεται στο επιστημονικό Aerospace Research Central.
Το καλοκαίρι το Πεντάγωνο ανέθεσε στις εταιρείες Sikorsky-Boeing και Bell Helicopter να παρουσιάσουν τα σχέδια τους.
Το μοντέλο που φαίνεται πως προκρίνεται είναι εκείνο της Bell Helicopter’s, το V-280 Valor, μια βελτιωμένη έκδοση του V-22 Osprey.
Θα διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδοχές. Μία για να μεταφέρει στρατιώτες και εξοπλισμό, μία για ιατρικές αποστολές και ακόμη μία για στρατιωτικές επιθέσεις αποκλειστικά.
Το επιθετικό ελικόπτερο της Bell θα μπορεί να μεταφέρει 12 πεζοναύτες και 4 μέλη πληρώματος. Θα πετάει σε ύψος 1.800 μέτρων σε υψηλές θερμοκρασίες και θα μπορεί να πετάξει με ταχύτητα 515 χλμ την ώρα.
Αξίζει να σημειωθεί πως το ταχύτερο ελικόπτερο σήμερα είναι το Mi-24 κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας για ελικόπτερα - 368,4 χλμ/ώρα.
Στην παραπάνω απεικονίζεται το ελικόπτερο μεταγωγών και στην παρακάτω το επιθετικό ελικόπτερο της Bell:



Η βιομηχανία Sikorksy Aircraft ανακοίνωσε επίσης την 4η Φεβρουαρίου την έναρξη των επίγειων δοκιμών για το πρόγραμμα του S-97 Raider.
Το Raider ειναι ένα οπλισμένο αναγνωριστικό ελικόπτερο σχεδιασμένο ώστε να ανταγωνίζεται συμβατικά στρατιωτικά ελικόπτερα συγκεκριμένα στην ικανότητα ελιγμών, στο ωφέλιμο φορτίο, την ταχύτητα, την αυτονομία και τις επιδόσεις στις θερμές-ψυχρές περιβαλλοντολογικές συνθήκες.
Η Sikorsky ξεκίνησε το πρόγραμμα S-97 Raider τον Οκτώβριο του 2010 έχοντας ως αντικειμενικό σκοπό την ενηλικίωση του σχεδίου ελικοπτέρου X2 και να προσφέρει ένα ελικόπτερο το οποίο θα πληροί τις ανάγκες αναγνωρίσεων και ειδικών επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ).




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *