ροή ειδήσεων

Ταξιδιωτική εταιρεία για γυμνιστές και swingers



Απευθύνεται σε «ανοιχτόμυαλους και περιπετειώδεις ενήλικες»...
Κάθε εταιρεία που θέλει να πετύχει στο χώρο της, προσπαθεί να εστιάσει σε κάποια στοιχεία που θα την κάνουν να ξεχωρίζει και θα της προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων.

Πολλές φορές αυτό σημαίνει… καινοτόμα προϊόντα, μοναδικές υπηρεσίες ή/και ασυνήθιστες εμπειρίες!

Μια ταξιδιωτική εταιρεία στην Αγγλία αποφάσισε να εστιάσει το ενδιαφέρον της σε ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό… στους λάτρεις του γυμνισμού και του swinging (ανταλλαγή συντρόφων)!

Η εταιρεία Intimate Places έχει την έδρα της στο Surrey και παρέχει υπηρεσίες σε «ανοιχτόμυαλους και περιπετειώδεις ενήλικες», οι οποίοι αναζητούν ευκαιρίες να «ξεφύγουν από τη ρουτίνα, τα όρια και τους περιορισμούς μιας ‘φυσιολογικής’ ζωής σε προορισμούς πολυτελείας».

«Δε διαφέρουν από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία που προσφέρει all-inclusive διακοπές. Η μόνη διαφορά είναι ότι εμείς προσφέρουμε πιο ασυνήθιστες δραστηριότητες» είπε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Dave Batley, μιλώντας στη MailOnline.

«Αντί να κάθεται κανείς να ψάχνει μόνος του τους κατάλληλους προορισμούς, να κλείνει τα εισιτήρια και τη διαμονή του, η εταιρεία μας προσφέρει ειδικά ‘πακέτα διακοπών’ σε όλον τον κόσμο» είπε ακόμη και συνέχισε λέγοντας, ότι η εταιρεία του θέλει να επεκτείνει τις προσφορές της εντός Ευρώπης.

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι λόγω της μανίας που έχει προκαλέσει η κυκλοφορία της ταινίας «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» η ιστοσελίδα της εταιρείας… κράσαρε!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *