ροή ειδήσεων

«ΑΝΤΙΟ» ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΚ (VIDEO & PICS)



Η σορός του πρώην πεζοναύτη Κωνσταντίνου Έρκ Σκάρφιλντ που σκοτώθηκε,... πολεμώντας στο πλευρό των κουρδικών δυνάμεων κατά του Ισλαμικού Κράτους, έφτασε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ και έγινε δεκτή με επευφημίες και τιμές από εκατοντάδες Κούρδους.


Ο 25χρονος από το Μπάνσλεϋ του Νότιου Γιορσάιρ έγινε ο πρώτος Βρετανός που έχασε τη ζωή του στη μάχη κατά των εξτρεμιστών Σουνιτών της Συρίας.

Έπεσε νεκρός από πυρά όλμων ενώ βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του μετώπου με τις κουρδικές δυνάμεις στο χωριό Τελ Κουζελά της Συρίας.

Εκατοντάδες Κούρδοι υποδέχτηκαν τη σορό του με επευφημίες: «Μάρτυρα» και «ήρωα» τον αποκαλούσε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, ραίνοντας με λουλούδια το φέρετρό του.



«Παρότι δεν έπεσε μαχόμενος για βρετανικό σκοπό, πέθανε τιμώντας τις βρετανικές αξίες», είπε η μητέρα του Βασιλική, δηλώνοντας υπερήφανη για το γιο της.



Ο Κώστας, όπως διευκρίνισε η μητέρα του, δεν ήταν μισθοφόρος ή επαγγελματίας στρατιωτικός. Έχοντας υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στην Ελλάδα, εγκατέλειψε μία καλοπληρωμένη δουλειά και μία άνετη ζωή για να καταταγεί στο πλευρό των Κούρδων και να πολεμήσει κατά του Ισλαμικού Κράτους.



newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *