ροή ειδήσεων

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΑΛΛΟΙ 10 ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ!



ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ...

Μετά τη σύλληψη του Λεωνίδα Μπόμπολα φαίνεται ότι ανοίγει ο δρόμος και για άλλες συλλήψεις επιχειρηματιών για τους οποίους οι αρχές διαθέτουν στοιχεία εναντίον τους για περιπτώσεις φοροδιαφυγής και όχι μόνο.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν πυκνώσει η πληροφορίες για τουλάχιστον 10 μεγαλόσχημους επιχειρηματίες, τρανταχτά ονόματα, μερικοί εκ των οποίων εμπλέκονται και σε υποθέσεις «μαύρου» χρήματος και των οποίων οι περιπτώσεις παρέμεναν «σφραγισμένες» σε υπουργικά και υπηρεσιακά γραφεία των οικονομικών υπουργείων.

Μετά τις εξαγγελίες του ίδιου του πρωθυπουργού, από τις λίστες που έχουν στα χέρια τους οι αρχές φαίνεται ότι υπάρχουν τουλάχιστον 100 «καυτοί» φάκελοι εκ των οποίων τουλάχιστον 20 έχουν… ωριμάσει. Έχουν δηλαδή «δέσει» όλα τα στοιχεία που είναι ικανά να οδηγήσουν σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας μεταξύ των ηχηρών ονομάτων που ακούγονται είναι: τρεις κορυφαίοι βιομήχανοι, δυο εφοπλιστές (η μια είναι γυναίκα) και άλλοι τρία πρωτοκλασάτα ονόματα του επιχειρηματικού jet set.

Μέσα στις υποθέσεις αυτές που θα «σκάσουν» πολύ σύντομα υπάρχουν και γνωστοί δικηγόροι, γιατροί αλλά και πολιτικοί!

Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr και οι οποίες δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση είναι ότι η εντολή από το Μαξίμου είναι ξεκάθαρη: «Μη χαριστείτε σε κανέναν. Όποιος δεν πληρώσει, να πάει μέσα…».

Το «πανηγυράκι» των προηγούμενων ετών με τα τηλεφωνήματα σε υπουργούς και σε ανώτερα στελέχη υπουργείων για φρενάρισμα των υποθέσεων αυτών έχει τελειώσει.

Βεβαίως πρέπει να σημειώσουμε ότι όπως και στην περίπτωση Μπόμπολα, όλοι οι κατηγορούμενοι μπορούν να κάνουν χρήση του νόμου Βαλαβάνη με τον οποίο σβήνονται οι προσαυξήσεις στις ληξιπρόθεσμες οφειλές και όταν ο οφειλέτης δώσει το ποσό αμέσως, σταματάει η ποινική διαδικασία.

Όσο κι αν κάποιοι αντιμετωπίζουν με επικριτικά σχόλια την παραπάνω διαδικασία, αξίζει να σημειώσουμε ότι στο σημείο που βρίσκεται σήμερα η χώρα, ο στόχος είναι να πληρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα γίνεται αυτοί που χρωστούν δεκάδες εκατομμύρια και όχι να περιοριστούμε στα «βραχιολάκια» για τα δελτία των 20:00 όπως έκαναν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις.

Αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό δεν είναι το θεαθήναι, αλλά η ουσία. Να ξέρει ότι το κράτος λειτουργεί και μαζεύει χρήματα από αυτούς που τόσα χρόνια είχαν και δεν έδιναν.

Πάντως όπως μαθαίνουμε αρκετοί έχουν ήδη χάσει τον ύπνο τους και έχουν αρχίσει τις συσκέψεις με τους δικηγόρους και τους φοροτεχνικούς τους αφού έχουν πλέον καταλάβει ότι το «κρυφτούλι» έφτασε στο τέλος.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *