ροή ειδήσεων

Ξεκίνησε το θερινό της πρόγραμμα για το 2015 η Ryanair, θέσεις από 19.99 € μέχρι τις 6 Απριλίου 2015


Ξεκίνησε το θερινό της πρόγραμμα η Ryanair, για το 2015,... το οποίο συμπεριλαμβάνει νέα δρομολόγια από την Αθήνα προς: Βαρσοβία Moντλίν, Βουδαπέστη, Βρυξέλλες Σαρλερουά, Μπρατισλάβα, Ρώμη Τσιαμπίνο και Σαντορίνη.


Το θερινό πρόγραμμα της Ryanair στην Αθήνα για το 2015 θα προσφέρει:

· 6 νέα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2015, προς: Βαρσοβία Μοντλίν, Βουδαπέστη, Βρυξέλλες Σαρλερουά, Μπρατισλάβα, Ρώμη Τσιαμπίνο και Σαντορίνη.
· Αυξημένη συχνότητα στα δρομολόγια προς: Θεσσαλονίκη, Λονδίνο Στάνστεντ, Μιλάνο Μπέργκαμο, Πάφο και Ρόδο και Χανιά.
· 12 δρομολόγια από την Αθήνα συνολικά
· 156 εβδομαδιαίες πτήσεις
· 4 αεροσκάφη στην βάση
· Πάνω από 2.2 εκ. πελάτες της Ryanair στην Αθήνα

Η Ryanair, γιορτάζει την έναρξη των νέων καλοκαιρινών της δρομολογίων από Αθήνα, απελευθερώνοντας θέσεις προς κράτηση από 19.99 € προς Βαρσοβία Μοντλίν, Βουδαπέστη, Βρυξέλλες Σαρλερουά, Μπρατισλάβα, Ρώμη Τσιαμπίνο και Σαντορίνη για ταξίδια ανάμεσα στον Απρίλιο και τον Μάιο. Οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα είναι διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι την Δευτέρα, 6 Απριλίου.


Η Δήμητρα Απατσίδου, υπεύθυνη marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, δήλωσε στην Αθήνα:

“Eίμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε σήμερα την έναρξη του καλοκαιρινού μας προγράμματος από την Αθήνα, το οποίο συμπεριλαμβάνει 6 νέα συναρπαστικά δρομολόγια προς: Βαρσοβία Μοντλίν, Βουδαπέστη, Βρυξέλλες Σαρλερουά, Μπρατισλάβα, Ρώμη Τσιαμπίνο και Σαντορίνη. Το ολοκληρωμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair στην Αθήνα, το οποίο αποτελείται από 12 δρομολόγια, συμπεριλαμβάνει μία καθημερινή πτήση προς Βαρσοβία Μοντλίν και προς Βρυξέλλες Σαρλερουά, 4 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Βουδαπέστη, 3 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Μπρατισλάβα και 2 καθημερινές πτήσεις προς Ρώμη Τσιαμπίνο και Σαντορίνη. Οι πελάτες μας μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους στην αναβαθμισμένη μας ιστοσελίδα- διαθέσιμη στα Ελληνικά, καθώς και μέσω της πρόσφατα αναβαθμισμένης μας εφαρμογής, να μεταφέρουν δεύτερη μικρή χειραποσκευή, να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις μας και να χρησιμοποιήσουν τις ηλεκτρονικές συσκευές τους καθόλη την διάρκεια της πτήσης τους. Επίσης, μπορούν να επωφεληθούν από τις νέες μας υπηρεσίες Βusiness Plus και Family Extra, οι οποίες καθιστούν την Ryanair ως την ιδανική επιλογή για οικογένειες και επαγγελματίες ταξιδιώτες, καθώς εξακολουθούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές. Για να γιορτάσουμε την έναρξη των έξι νέων μας δρομολογίων από την Αθήνα, απελευθερώνουμε θέσεις προς πώληση από 19.99 € προς Βαρσοβία Μοντλίν, Βουδαπέστη, Βρυξέλλες Σαρλερουά, Μπρατισλάβα, Ρώμη Τσιαμπίνο και Σαντορίνη για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο και τον Μάιο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι την Δευτέρα, 6 Απριλίου. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μα θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.”.


Βαρσοβία Μοντλίν 1 καθημερινό ΝΕΟ
Βουδαπέστη 4 εβδομαδιαία ΝΕΟ
Βρυξέλλες Σαρλερουά 1 καθημερινό ΝΕΟ
Θεσσαλονίκη 42 εβδομαδιαία
Λονδίνο Στάνστεντ 16 εβδομαδιαία
Μιλάνο Μπέργκαμο 10 εβδομαδιαία
Μπρατισλάβα 3 εβδομαδιαία ΝΕΟ
Πάφος 2 καθημερινά
Ρόδος 9 εβδομαδιαία
Ρώμη Τσιαμπίνο 2 καθημερινά ΝΕΟ
Σαντορίνη 2 καθημερινά ΝΕΟ
Χανιά 23 εβδομαδιαία

http://news.travelling.gr/


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *