ροή ειδήσεων

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 53ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ



Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ρόδου από τη νέα αυτοκτονία 53χρονου άνδρα... αλβανικής καταγωγής κάτω περίεργες συνθήκες.


Ο 53χρονος αλλοδαπός που διέμενε με ομοεθνή σύντροφό του και την ανήλικη κόρη τους, στην Απολακκιά, προσήχθη σύμφωνα με τις πληροφορίες το απόγευμα της Τετάρτης (08/04/2015) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ως ύποπτος για διάρρηξη στην οικία ιερέα των Σιαννών.

Από την οικία του ιερέα αφαιρέθηκαν κλοπιμαία αξίας 30.000 ευρώ περίπου και από την διαδικασία της προανάκρισης φέρεται να προέκυψε ότι στην περιοχή βρισκόταν ο 53χρονος.

Εξεταζόμενος στο πλαίσιο της έρευνας, αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανέφερε ότι θα συνδράμει τις αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Περίπου, στις 07.00 το πρωί της Πέμπτης (09/04/2015) ο 53χρονος με την σύντροφό του αναχώρησαν από την οικία τους στην Απολακκιά, με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, το οποίο είχε μισθώσει για την εργασία της τελευταίας στον Μονόλιθο.

Αφού άφησε την σύντροφό του στην επιχείρηση που εργάζεται, πήρε τον δρόμο επιστροφής προς την Απολακκιά. Σταμάτησε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου σε ένα ελαιώνα και έθεσε σε λειτουργία τα «αλάρμ».

Πήρε από το αυτοκίνητο έναν αυτοσχέδιο βρόχο, σκαρφάλωσε σε ελιά και απαγχονίστηκε.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη, κάτοικο Γενναδίου, ο οποίος ενημέρωσε τον αστυνομικό σταθμό Σαλάκου. Της υποθέσεως επιλήφθηκε λόγω αρμοδιότητας το ΑΤ Ιαλυσού.

Στο σημείο έσπευσε και ο ιατροδικαστής Ρόδου, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Διενεργείται προανάκριση.

newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *