ροή ειδήσεων

Τα 7 ελληνικά νησιά που αποτελούν τη νέα τάση στον γκέι τουρισμό



Επτά ελληνικά νησιά που αποτελούν τις νέες ταξιδιωτικές τάσεις του γκέι τουρισμού,.... αναδεικνύει, βάσει των προτάσεων του πρακτορείου Destsetters η βρετανική ηλεκτρονική εφημερίδα Day Star News.

Δείτε τις επιλογές...

1. Μήλος | To νησί συνδυάζει τις όμορφες παραλίες με το ρομαντικό σκηνικό και το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον. Σταδιακά μετατρέπεται σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για γκέι τουρισμό.





2. Φολέγανδρος | Είναι ένα μικρό νησί που προσφέρει στον επισκέπτη του τη ζεστασιά της ελληνικής φιλοξενίας. Τα κρυστάλλινα νερά της, το νόστιμο φαγητό και τα όμορφα ξενοδοχεία την κάνουν έναν από τους ιδανικότερους προορισμούς για γκέι επισκέπτες.





3. Σκιάθος | Πολλοί τη θεωρούν τη νέα μόδα στα ταξίδια των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα. Εκτός από τις όμορφες παραλίες και τα εντυπωσιακά ξενοδοχεία της, η Σκιάθος προσφέρει ιδιαίτερα έντονη νυχτερινή διασκέδαση.





4. Ίος | Ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά νησιά με επαναλαμβανόμενο γκέι τουρισμό από όλο τον κόσμο. Παρά το γεγονός οτι δεν διαθέτει γκέι μπαρ και κλαμπ, η Ίος υπόσχεται μαγευτικές διακοπές.





5. Τήνος | Βρίσκεται μια ώρα μακριά από τη Μύκονο και συνδυάζει γαλήνιες διακοπές ξεκούρασης με τη λαμπερή γκέι σκηνή της Μυκόνου. Απολαύστε τις ομορφιές του νησιού και να είστε σίγουρα οτι ανακαλύψατε τον νέο αγαπημένο προοριμό διακοπών.





6. Κέα | Η Κέα υπόσχεται να σας κάνει να την ερωτευθείτε με τις φυσικές ομορφιές της και την ηρεμία της. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα, έχει εύκολη πρόσβαση και διαθέτει όμορφες παραλίες και ξενοδοχεία. Προτείνεται ιδίως σε ζευγάρια που θέλουν να κάνουν ρομαντικές διακοπές ή γαμήλιο ταξίδι.





7. Νάξος | Τελική στάση στη Νάξο, που διαθέτει εντυπωσιακές παραλίες και πανέμορφα ξενοδοχεία και καταλύματα. Απολαύστε εδώ τις πιο χαλαρωτικές και ρομαντικές διακοπές της ζωής σας.



TornosNews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *