ροή ειδήσεων

Αυτό τον Απρίλιο ανοίξτε φτερά με την Aegean για νέους προορισμούς



Έναν λόγο λιγότερο να κάνουν ένα υποχρεωτικό πέρασμα από την Αθήνα...
έχουν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, της Καλαμάτας, της Κέρκυρας, της Ρόδου και του Ηρακλείου. Πλέον, το δικό τους πρώτο βήμα για ένα ταξίδι δεν αρχίζει μόνο από το Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά από τον τόπο τους και απαιτεί λιγότερο χρόνο και κόπο.
Λένε πως "ένας προορισμός δεν είναι ποτέ ένας μέρος, αλλά ένας νέος τρόπος να βλέπουμε τα πράγματα". Αν ισχύει, τότε, από τον Απρίλιο, οι κάτοικοι πέντε μεγάλων πόλεων της Ελλάδας έχουν όχι έναν, αλλά πολλούς νέους τρόπους να δουν τα πράγματα.

Το Ηράκλειο έρχεται πλέον πιο κοντά στο Άμστερνταμ, ανοίγει φτερά για τη Ντοβίλ, πετάει απευθείας για Μετζ και απογειώνεται για Τουλούζη, με τον αέρα της Aegean. Οι επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας από τη Ρόδο φτιάχνουν, αυτό τον Απρίλιο, βαλίτσες για Λυών, Παρίσι και Άμστερνταμ, ενώ η Καλαμάτα επιβιβάζεται για Στοκχόλμη, ενώ Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη κάνουν ήδη πλάνα για Παρίσι.

Πρόκειται για μερικούς μόνο από τους νέους προορισμούς του διεθνούς χάρτη, που ανοίγει η Aegean για το ελληνικό κοινό, και μάλιστα όχι μόνο των Αθηνών, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας με απευθείας πτήσεις.
Από φέτος τον Απρίλιο η εταιρεία επιτρέπει στην ταξιδιωτική πυξίδα των Ελλήνων, που ζουν εκτός της πρωτεύουσας, να δείξει και μια σειρά άλλων προορισμών, που εντάσσονται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Aegean.
Την ίδια στιγμή, οι κάτοικοι δεκάδων πόλεων του εξωτερικού αποκτούν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την ελληνική φιλοξενία, καθώς μια σειρά από προορισμούς στην Ελλάδα έρχονται σε απόσταση αναπνοής με μια απευθείας πτήση από τη χώρα τους.

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών, η Aegean ενισχύει τις επιλογές που προσφέρει στο ελληνικό επιβατικό κοινό, αλλά και στις αγορές του εξωτερικού να ζήσουν τον μύθο τους στην Ελλάδα. Η έμφαση στις άμεσες συνδέσεις της ελληνικής περιφέρειας με αγορές του εξωτερικού αποτελεί απτή απόδειξη των προσπαθειών της Aegean να προσθέσει τις δικές της δυνάμεις στη συνολική προσπάθεια για τόνωση του τουριστικού προϊόντος. Και επειδή το τουριστικό προϊόν της χώρας "συνδέεται" και με την πρωτεύουσα, η Aegean το ενισχύει, ανοίγοντας επιπλέον προορισμούς από και προς την Αθήνα. Από το Αμβούργο, τις γαλλικές πόλεις Λυών και Νάντη, μέχρι το μακρινό Γιερεβάν στην Αρμενία, οι δυνατότητες μιας ταξιδιωτικής απόδρασης διευρύνονται προς όλα τα σημεία του ορίζοντα. Με 16 νέους προορισμούς, σε 10 νέες χώρες, το νέο πρόγραμμα της Aegean περιλαμβάνει συνολικά 134 προορισμούς, 100 στο εξωτερικό, 34 στο εσωτερικό, σε 42 χώρες και την Ελλάδα.

Αν και πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος για να ταξιδέψει κανείς, από ένα απλό διάλειμμα ξεκούρασης και ένα επαγγελματικό ταξίδι μέχρι μια πραγματική εμπειρία ζωής για την ανακάλυψη νέων τόπων, τρόπων ζωής και κουλτούρας, πλέον οι επιβάτες έχουν και έναν επιπλέον: να ανοίξουν νέους ορίζοντες σε πόλεις της Ελλάδας και του κόσμου, που έρχονται πιο κοντά χάρη στις νέες απευθείας πτήσεις της Aegean.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/4/15 22:41

    Είναι κακοί επιχειρηματίες αυτό έχω να πω μόνο. Θα σας διηγηθώ μια ιστόρια για να καταλάβετε.
    Είναι Κυριακή και η πτήση μου είναι για 19:00 το βράδυ. Επιστροφή από Αθήνα Ρόδο. Επειδή έχω τελειώσει τις υποχρεώσεις μου τους παίρνω τηλ μήπως μου αλλάξουνε την ώρα με την προηγούμενη πτήση και μου ζητάνε 108 ευρώ ανά άτομο (εμένα και τη συζυγό μου). Φυσικά και δεν το κάνω και φθάνει η ώρα να αναχωρήσουμε. Στο διά ταύτα η πτήση των 7 είναι υπερπλήρης με αποτέλεσμα να αφήσουνε κόσμο έξω και να αναγκάσουνε (Ευγενικότατα πάντα δεν μπορώ να πω) κόσμο να δώσεις τις αποσκευές εκτός καμπίνας γιατί δεν θα χωρούσανε.
    Ποιος έχασε από αυτή την ιστορία? Αυτοί.. και δώσανε τσάμπα εισητήρια όπως προβλέπετε στον κόσμο που έμεινε έξω και ταλαιπωρήθηκε και ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *