ροή ειδήσεων

Νοσούν από AIDS οι παράνομες ιερόδουλες της πιάτσας του Αγίου Δημητρίου


Επιβεβαιώνεται επίσημα από την Περιφέρεια ότι μία από τις παράνομες ιερόδουλες...
της πιάτσας στον Άγιο Δημήτριο νοσεί από Aids. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου κ. Θωμά Σωτρίλλη όντως μία από τις παράνομες εκδιδόμενες που έχει υποβληθεί σε εξετάσεις (μετά από παρέμβαση της υγειονομικής υπηρεσίας της ΠΝΑΙ) διαπιστώθηκε ότι νοσεί. Η συγκεκριμένη εκπορνευόμενη γυναίκα φέρεται ωστόσο να έχει εξαφανισθεί από την παράνομη πιάτσα. Στο μεταξύ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί και δεύτερη ιερόδουλη.

Πάντως έντονα θορυβημένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου και δη οι κάτοικοι της περιοχής Αγίου Δημητρίου από το γεγονός αυτό και ζητούν την παρέμβαση της Αστυνομίας. Όπως όμως έχει γίνει γνωστό, ήδη ενημερώθηκε η Αστυνομία και θα ενημερωθεί και η εισαγγελία για τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων οι οποίες θα γίνουν σε παράνομα εκδιδόμενες αλλοδαπές προκειμένου να διαπιστωθεί πόσες τελικά είναι φορείς του AIDS ή φέρουν άλλες σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, με τον κίνδυνο να εξαπλωθούν στη Ρόδο και το φαινόμενο να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις αφού σε πολλές περιπτώσεις δεν χρησιμοποιούνται προφυλάξεις!

Να σημειωθεί ότι αρκετοί είναι οι Ροδίτες οι οποίοι είναι πελάτες των συγκεκριμένων γυναικών αλλά δεν φαίνεται να έχουν θορυβηθεί οι ίδιοι από το γεγονός ότι διαπιστώθηκε πώς τουλάχιστον η μία εξ αυτών νοσεί από AIDS. Μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει προσέλθει στο Νοσοκομείο ή σε κάποιο ιδιωτικο ιατρείο για εξετάσεις εκτός βέβαια και αν έχουν μεταβεί στην εκτός Ρόδου για έλεγχο ιατρικό.

drasisnews.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/4/15 11:07

    AIDS AIDS AIDS AIDS

    Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν κάποιος να έχει σεξουαλική επαφή με άτομο που κάνει πιάτσα στο δρόμο και με αυτόν τον τρόπο να παίζει την ζωή του κορώνα γράμματα και να αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία.

    Το ότι στην Κυβέρνηση υπάρχουν λαμόγια και εγκληματίες οι οποίοι προωθούν την πολιτική για την καταστροφή μας είναι γνωστό, και ως εκ τούτου να επιτρέπουν σε γυναίκες με AIDS όπως και τις παραπάνω να κάνουν πιάτσα, αλλά και εμείς να μην είμαστε τόσο ηλίθιοι να πέφτουμε σε τέτοιες ολοφάνερες παγίδες.

    AIDS AIDS AIDS AIDS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *