ροή ειδήσεων

Σοκ: Εντοπίστηκε φορέας του AIDS στην παράνομη πιάτσα ιερόδουλων του Αγ. Δημητρίου!



Την αποκάλυψη ότι υπάρχουν φορείς του AIDS ανάμεσα στις αλλοδαπές που εκδίδονται παράνομα... και κάνουν πιάτσα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, έκανε μιλώντας σήμερα στον ρ/σ Sky και στην εκπομπή της Μαίρης Φώτη, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για θέματα Υγείας Νίκος Καραμαρίτης. Όπως έκανε γνωστό ο κ. Καραμαρίτης, δύο απο τις παράνομα εκδιδόμενες αλλοδαπές υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η μία ειναι φορέας του AIDS!

Μάλιστα όπως είπε ο κ. Καραμαρίτης η αλλοδαπή εξακολουθεί να εκδίδεται στην πιάτσα του Αγίου Δημητρίου, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεών της. “Απευθύνω έκκληση στους Ροδίτες να ειναι προσεκτικοί και να προστατέψουν τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Πολλές από τις αλλοδαπές που εκδίδονται είναι φορείς του AIDS αλλά οι ίδιες αδιαφορούν” υποστήριξε ο κ. Καραμαρίτης ο οποίος είπε ότι θα επαναληφθούν οι εξετάσεις στην συγκεκριμένη, όπως γίνεται πάντα στις περιπτώσεις αυτές, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι είναι φορέας του AIDS όπως έδειξε το πρώτο δείγμα.

Παράλληλα επισήμανε ότι έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία ενώ θα ενημερωθεί και η εισαγγελία για τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων οι οποίες θα γίνουν και σε άλλες παράνομα εκδιδόμενες αλλοδαπές προκειμενου να διαπιστωθεί πόσες τελικά ειναι φορείς του AIDS ή φέρουν άλλες σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες, με τον κίνδυνο να εξαπλωθούν στη Ρόδο και το φαινόμενο να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις αφού σε πολλές περιπτώσεις δεν χρησιμοποιούνται προφυλάξεις!

“Δυστυχώς δεν υπάρχουν οι μηχανισμοί για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο και το νομοθετικό πλαίσιο έχει πολλά κενά. Για το λόγο αυτό εφιστώ την προσοχή στους συμπολίτες μας, να μην απευθύνονται στις παράνομα εκδιδόμενες αλλοδαπές γιατί οι διαστάσεις που μπορεί να λάβει το φαινόμενο της μετάδοσης του ιού του AIDS είναι τρομακτικές και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν εγκαίρως” είπε ο κ. Καραμαρίτης.

Δυστυχώς είναι αρκετοί οι Ροδίτες εκείνοι που σπεύδουν στην παράνομη πιάτσα του έρωτα, πολλοί από τους οποίους είτε έχουν οικογένειες είτε έχουν συντρόφους, με τον κίνδυνο να τους μεταδώσουν τον ιό του AIDS αλλων σεξουαλικών νοσημάτων τα οποία φέρουν οι αλλοδαπές που εκδίδονται παρανομα και οι οποίες γνωρίζουν την κατάστασή τους αλλά σύμφωνα με τον κ. Καραμαρίτη δεν ενδιαφέρονται να λάβουν θεραπεία.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/4/15 22:11

    ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΨΑΧΤΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/4/15 11:36

    AIDS AIDS AIDS AIDS

    Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν κάποιος να έχει σεξουαλική επαφή με άτομο που κάνει πιάτσα στο δρόμο και με αυτόν τον τρόπο να παίζει την ζωή του κορώνα γράμματα και να αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία.

    Το ότι στην Κυβέρνηση υπάρχουν λαμόγια και εγκληματίες οι οποίοι προωθούν την πολιτική για την καταστροφή μας είναι γνωστό, και ως εκ τούτου να επιτρέπουν σε γυναίκες με AIDS όπως και τις παραπάνω να κάνουν πιάτσα, αλλά και εμείς να μην είμαστε τόσο ηλίθιοι να πέφτουμε σε τέτοιες ολοφάνερες παγίδες.

    AIDS AIDS AIDS AIDS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *