ροή ειδήσεων

Νέο όνομα και νέο πρόσωπο για το Amilia Mare!!!


Σε κόσμημα μετατράπηκε το ξενοδοχείο «Amilia Mare» (πρώην Paradise) μετά την ανακαίνιση... που έγινε σε αρκετούς από τους χώρους του. Με αφορμή την ανακαίνιση αλλά και την έναρξη των εργασιών του πολυτελούς ξενοδοχείου, την περασμένη Κυριακή, 12 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε αγιασμός παρουσία των τοπικών αρχών.
Τον όμιλο Aldemar Resorts εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος και τους υπόλοιπους μετόχους της εταιρείας στη Ρόδο ο κ. Μ. Παπαδόπουλος.
Την τελετή του αγιασμού, που τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο, παρακολούθησαν ο πρώην βουλευτής κ. Βασίλης Υψηλάντης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιάννης Περδίκης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Ψυλλάκης και το προσωπικό της εταιρείας στη Ρόδο.
«Ο αγιασμός δεν είναι μια μαγική τελετή αλλά μια αποδοχή και ομολογία ότι θέλουμε το Θεό ανάμεσα μας στη ζωή και τα έργα μας. Έτσι θα μας δίνει δια της παρουσίας του ευλογία. Αυτό εύχομαι σε όλους τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό. Η ευλογία του Θεού να χαρακτηρίζει τη νέα θερινή περίοδο που έχει ξεκινήσει. Σας εύχομαι καλή επιτυχία. Να είστε υγιείς, χαρούμενοι και να έχετε ομόνοια», δήλωσε μετά τον αγιασμό ο Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος.
«Η ανησυχία μας είναι έκδηλη γιατί είμαστε εν μέσω μιας σκληρής διαπραγμάτευσης μεταξύ της χώρας και των δανειστών της. Αισιοδοξούμε πως θα βγούμε στην επιφάνεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την υπερπροσπάθεια που έκαναν για να αλλάξει η εικόνα του ξενοδοχείου. Η δουλειά που έχει γίνει είναι αξιοσημείωτη και οφείλουμε να πούμε ένα καλό λόγο και για εκείνους που δεν είναι μαζί μας σήμερα. Έχουν δημιουργήσει κάτι μοναδικό», δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος. Όπως τόνισε ο κ. Αγγελόπουλος η συγκυρία μπορεί να μην προσφέρεται για επενδύσεις αλλά είναι μονόδρομος η αναβάθμιση του τουριστικού προΪόντος. «Στη συγκυρία που βρισκόμαστε το να προχωρά κανείς σε επενδύσεις δεν είναι το προφανές και εύκολο. Είναι όμως απαραίτητο γιατί από κάπου πρέπει να αντλούμε δύναμη αισιοδοξία και να προσβλέπουμε σε μια πιο δυναμική πορεία και του ξενοδοχείου και του ομίλου. Θα χρειαστούμε τις προσπάθειες όλων για να πάνε όλα καλά τη φετινή σεζόν. Φέτος θα δείτε την κοινωνική διάσταση της επιχείρησης. Αυτό είναι επιλογή μας. Θεωρούμε πως εκεί που υπάρχει αστοχία του κράτους οφείλουν οι επιχειρήσεις στα όρια του δυνατού να προσθέτουν στοιχεία », δήλωσε ο κ. Αγγελόπουλος που σχολίασε θετικά το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Ρόδο. «Στις δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα όλοι μας προσπαθήσαμε να εισφέρουμε και να αναβαθμίσουμε το τουριστικό προϊόν. Μια αναβάθμιση έχει αντίκτυπο σε όλο το νησί. Θα δώσει δύναμη και στο προσωπικό για να παράγει καλύτερο έργο. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη», δήλωσε ο εκ των μετόχων ο κ. Μ Παπαδόπουλος. «Εκ μέρους του δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, που δεν μπόρεσε να είναι εδώ, θα ήθελα να ευχαριστήσω για την πρόσκληση. Σας συγχαίρω γιατί τα δύο ξενοδοχεία του ομίλου στη Ρόδο έχουν μετατραπεί σε κοσμήματα και εισφέρουν και στην οικονομία του τόπου. Υπάρχει εκ μέρους του ομίλου και μια ευρύτερη κοινωνική προσφορά και πρόνοια. Υπάρχουν συνέργειες στο σύνολο της χώρας που άπτονται σε διάφορους τομείς. Αυτή η εισφορά δεν μπορεί να αποτιμηθεί οικονομικά. Εύχομαι να προσφέρετε πάντα για το κοινό καλό. Να έχετε δύναμη. Να υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ διοίκησης και προσωπικού. Εύχομαι η φετινή σεζόν να αποδώσει τα μεγαλύτερα οφέλη στον όμιλο σας. Αυτά επανεπενδύονται. Ο τόπος έχει ανάγκη και την κοινωνική προσφορά», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιάννης Περδίκης. «Με αφορμή την παρουσία μου στο ξενοδοχείο εδώ και έντεκα χρόνια να είστε βέβαιοι πως το προσωπικό εργάζεται με αγάπη για τους επισκέπτες. Γνωρίζοντας από την Κύπρο πόσο μεγάλη είναι η προσφορά καταλυμάτων σας διαβεβαιώνω πως και φέτος το ξενοδοχείο σας θα πάει πολύ καλά», δήλωσε ο επίσκοπος Μεσαορίας της εκκλησίας Κύπρου κ. Γρηγόριος.
Το ξενοδοχείο «Amilia Mare» πρώην Paradise ανακαινίστηκε σε ποσοστό 85%. Αναβαθμίστηκαν τα περισσότερα δωμάτια, το κεντρικό εστιατόριο, το λόμπι και άλλες δομές του ξενοδοχείου. Μένει, όπως δήλωσε ο κ. Αγγελόπουλος, να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μικροεπεμβάσεις. «Κάνοντας μια περιήγηση στα κοινωνικά δίκτυα είδα πως οι πρώτοι μας πελάτες για φέτος δήλωσαν πως είναι πλήρως ικανοποιημένοι από το προϊόν που τους προσφέρουμε και αυτό είναι σημαντικό», δήλωσε ο κ. Αγγελόπουλος.
Ο όμιλος Aldemar είναι διαχειριστής και ιδιοκτήτης των ξενοδοχείων Royal Mare Village, Knossos Royal Village και Cretan Village, συνολικής δυναμικότητας 2.500 κλινών. Θυγατρικές εταιρείες του είναι οι «Τουριστικές Επιχειρήσεις Νότου ΑΕ» με δύο ξενοδοχεία συνολικής δυναμικότητας 1.600 κλινών και συγκεκριμένα το «Amilia Mare» (πρώην Paradise), 5 αστέρων, 1.200 κλινών, και το Paradise Village, 5 αστέρων, 400 κλινών, στη Ρόδο.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *