ροή ειδήσεων

Νέο app του facebook λόγω του σεισμού στο Νεπάλ



Το Facebook ενεργοποίησε μία νέα λειτουργία, με αφορμή το σεισμό στο Νεπάλ.... Λέγεται έλεγχος ασφαλείας και είναι ένας τρόπος ώστε οι κάτοικοι των περιοχών που επηρεάστηκαν, να δηλώσουν ότι είναι ασφαλείς.
Μια νέα λειτουργία ενεργοποίησε το Facebook, λίγες ώρες μετά τον μέγα-σεισμό στο Νεπάλ. Πρόκειται για τον «έλεγχο ασφαλείας» και όπως έγραψε στην προσωπική του σελίδα ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ είναι ένας απλός και άμεσος τρόπος για να ειδοποιεί σε παρόμοιες καταστάσεις ο καθένας τους συγγενείς και φίλους του ότι είναι καλά.

«Αν είστε σε μια από τις περιοχές που επλήγησαν από τον σεισμό, θα λάβετε μια ειδοποίηση που σας ρωτά εάν είστε ασφαλείς και αν θέλετε να ελέγξετε οποιοδήποτε από τους φίλους σας. Όταν συμβαίνουν καταστροφές, οι άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν αν οι αγαπημένοι τους είναι ασφαλείς. Στιγμές σαν και αυτές, το να συνδεθείς (σ.σ. με την έννοια του να επικοινωνήσεις) έχει πραγματικά σημασία. Οι σκέψεις μου είναι με όλους όσους έχουν εμπλακεί σε αυτήν την τραγωδία», έγραψε ο δημιουργός του Facebook.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *