ροή ειδήσεων

Τουριστική ανάπτυξη, νησιωτική πολιτική στην προσυνεδριακή εκδήλωση της ΚΕΔΕ



Η τουριστική ανάπτυξη, η νησιωτική πολιτική και η Αυτοδιοίκηση καθώς και ζητήματα πολιτισμού,...
αθλητισμού και παιδείας είναι τα θέματα που θα συζητηθούν κατά την προσυνεδριακή εκδήλωση διαλόγου της ΚΕΔΕ που πραγματοποιείται τη Δευτέρα, 20 Απριλίου, στην Αθήνα και στην οποία συμμετέχουν οι δήμοι του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται ενόψει του τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ (7- 9 Μαΐου Χαλκιδική) με θέμα «Η Αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους Πολίτες μπροστά», θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί (ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ).

Κατά την έναρξη των εργασιών θα μιλήσουν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Β. Αιγαίου και δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου και δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκου, ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμό η περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου και ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκου.

Θα ακολουθήσουν θεματικές συζητήσεις με εισηγητές τον πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Μήλου, Γεράσιμο Δαμουλάκη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Νησιωτικής Πολιτικής και δήμαρχο Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλο και τον πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού και δημοτικό σύμβουλο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη.

Ακολουθεί, την Τετάρτη, 22 Απριλίου, στο Λουτράκι η τελευταία προσυνεδριακή εκδήλωση της ΚΕΔΕ, στην οποία θα συμμετέχουν οι δήμοι της Αττικής και Πελοποννήσου και θα τεθούν θέματα που αφορούν την χωροταξία, τις υποδομές, το περιβάλλον καθώς και ζητήματα πολιτικής προστασίας.

Επιμέλεια: X.M.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *