ροή ειδήσεων

Νέο Μνημόνιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας για τις αερομεταφορές



Αυξάνονται οι πτήσεις προς/από τις δυο χώρες....


Νέο Μνημόνιο Συνεργασίας (MOU) μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για θέματα αερομεταφορών κοινού ενδιαφέροντος, υπεγράφη από τον διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Δημήτρη Κούκη και τον υποδιοικητή της Τουρκικής Πολιτικής Αεροπορίας, Bahri Kesici.

Με το νέο Μνημόνιο Συνεργασίας αυξάνονται οι πτήσεις προς/από τις δυο χώρες.

Ειδικότερα, αυξάνονται τα εβδομαδιαία τακτικά δρομολόγια προς κάθε χώρα από 31 σε 52 (21 επιπλέον), με προορισμούς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη από πλευράς Ελλάδος και προορισμούς την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη από πλευράς Τουρκίας.

Προστίθενται τρία νέα σημεία αναχωρήσεων από κάθε χώρα. Για τις ελληνικές εταιρείες θα πραγματοποιούνται πτήσεις από Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη προς Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη, και για τις τουρκικές εταιρείες θα πραγματοποιούνται πτήσεις από Αττάλεια, Τραπεζούντα και Νεβσεχίρ προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Tέλος, ικανοποιείται το πάγιο αίτημα της ελληνικής πλευράς για βιώσιμα slots (χρονοθυρίδες ) στο αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, με την παραχώρηση δύο προς χρήση από ελληνικές αεροπορικές εταιρείες.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *