ροή ειδήσεων

Στη φυλακή διακινητές για το θάνατο τοξικομανούς στη Ρόδο




Κατηγορούνται για τον θάνατο μιας 38χρονης...
Στη φυλακή οδηγήθηκαν δύο αδέλφια που κατηγορούνται για τον θάνατο μιας 38χρονης τοξικομανούς στην οποία πούλησαν τη μοιραία δόση ηρωίνης τη Μεγάλη Πέμπτη! Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν στα ίχνη τους από τις τελευταίες τηλεφωνικές κλήσεις στο κινητό της άτυχης γυναίκας.

Όταν η 38χρονη βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της από τους γονείς της λίγες ώρες αφ’ ότου είχε πάρει την θανατηφόρα δόση, οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν για να εντοπίσουν τους προμηθευτές. Ο 45χρονος φίλος της ήταν μεταξύ των τελευταίων που είχε μιλήσει και στην κατάθεσή του αποκάλυψε πώς, ενώ βρίσκονταν σε ένα πάρκο, η γυναίκα τηλεφώνησε σε ένα από τα δύο αδέλφια ηλικίας 30 και 27 χρόνων και του ζήτησε να της προμηθεύσει ηρωίνη. Όταν παρέλαβαν το ναρκωτικό, έκαναν χρήση μέσα στο αυτοκίνητό του αλλά η 38χρονη πήρε και άλλη δόση στο σπίτι της.

Τα δύο αδέλφια, που είναι γνωστά στην Αστυνομία από παλιές υποθέσεις ναρκωτικών, συνελήφθησαν τη Μεγάλη Παρασκευή στα Μαριτσά και ισχυρίστηκαν πως είναι και οι ίδιοι χρήστες και όχι έμποροι. Όμως, στο αγρόκτημά τους βρέθηκε ένα γυάλινο δοχείο με ηρωίνη βάρους 96 γραμμαρίων, την οποία παραδέχθηκαν ότι προμηθεύτηκαν από έναν άγνωστό τους στο Φαληράκι! Έτσι, η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου τους άσκησε δίωξη και για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και, με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας, κρίθηκαν προφυλακιστέα μετά τις απολογίες τους.

protothema.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *