ροή ειδήσεων

ΤΡΕΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ: Aεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Ρώμη επειδή επιβάτης ξυλοκόπησε αεροσυνοδό! Που να διαβάσετε τον λόγο…



Την έριξε κάτω και άρχισε να την χτυπάει επειδή.... πεινούσε – ο πιλότος προσγείωσε το αεροπλάνο στη Ρώμη για λόγους ασφαλείας

Πτήση της ΕasyJet έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Ρώμη γιατί ένας επιβάτης επιτέθηκε σε αεροσυνοδό επειδή όπως είπε: «περίμενε πολύ ώρα για ένα σάντουιτς».

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο παράξενος ταξιδιώτης φώναξε πριν επιτεθεί στην άτυχη αεροσυνοδό: «Περιμένω τέσσερις ώρες, πεινάω».


Το κωμικοτραγικό γεγονός ξέσπασε σε πτήση της βρετανικής low cost εταιρείας από Γενεύη προς Κόσοβο το πρωί της Τρίτης.



Επιβάτης της ίδιας πτήσης που καθόταν κοντά στον… πεινασμένο συνεπιβάτη εξήγησε: «Φώναξε την αεροσυνοδό, σηκώθηκε από τη θέση του και της επιτέθηκε. Όταν η γυναίκα έπεσε στο πάτωμα της καμπίνας άρχισε να την χτυπάει».


Τότε κάποιοι από τους επιβάτες σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και προσπάθησαν να συγκρατήσουν τον οξύθυμο άντρα ενώ ο πιλότος κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο Fumincino της Ρώμης για λόγους ασφαλείας.


Η αεροσυνοδός είπε λίγες ώρες μετά το περιστατικό σε ελβετική εφημερίδα: «Σοκαρίστηκα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί αντιδράσει κάποιος τόσο βίαια για ένα σάντουιτς».


Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα ενώ δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην αεροσυνοδό.


Η EasyJet επιβεβαίωσε την επίθεση και τόνισε πως η γυναίκα από το πλήρωμα καμπίνας που γρονθοκόπησε ο επιβάτης έχει τραυματιστεί και τα γυαλιά της έσπασαν τη στιγμή του θερμού επεισοδίου.


Οι 180 επιβάτες μεταφέρθηκαν στην Πρίστινα με άλλη πτήση της βρετανικής εταιρείας.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *