ροή ειδήσεων

Έξυπνοι τρόποι για να κατακτήσετε μια Ελληνίδα!



Αν νομίζετε ότι οι Ελληνίδες είναι σαν τις άλλες γυναίκες του κόσμου κανετε λάθος!...
Γενικά οι δικές μας θέλουν τον άντρα κάπως "αλλιώς". Τα γούστα τους είναι κάπως ο,τι να ΄ναι" και γι' αυτό σου χρειάζεται ένας οδηγός για να σε κατατοπίσει!

Αυτά είναι όλα όσα θέλουν οι Ελληνίδες από έναν άντρα:

1. Να είστε πάντα περιποιημένοι και καθαροί. Οι Έλληνες συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιο καθαρούς λαούς. Προτού λοιπόν την πλησιάσετε σιγουρευτείτε πως δεν έχετε λεκέδες στα ρούχα σας, πως η μύτη σας είναι καθαρή, πως μυρίζετε όμορφα και πως τα μαλλιά σας είναι λουσμένα. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί Ελληνίδα που σέβεται τον εαυτό της και που θα θα σας γουστάρει... "άπλυτο"!

2. Xαμογελάστε. Οι Έλληνες έλκονται από ανθρώπους που δείχνουν χαρούμενοι. Φρόντισε λοιπόν να μην είσαι με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα αν θες κάποια να σε κοιτάξει με άλλο μάτι!

3. Προσπαθήστε να διασκεδάζετε. Οι Έλληνες λατρεύουν τη διασκέδαση και όπου υπάρχει διασκέδαση, υπάρχουν Έλληνες.

4. Να είστε κοινωνικοί. Αν έχετε φίλους δίπλα σας και όλοι μοιάζει να σας συμπαθούν, θα σας προσέξει σίγουρα και εκείνη.

5. Φροντίστε να έχετε μόρφωση. Καμία Ελληνίδα δεν θα θελήσει ραντεβού με ένα αποτυχημένο και καμία δεν θα θελήσει να σας ζει εκείνη. Άπονες γυναίκες!

6. Να είστε "παιχνιδιάρηδες". Oι Έλληνες είναι λαός που λατρεύει το πείραγμα και την χαλαρή διάθεση. Πειράξε τη λίγο και θα την έχεις κερδίσει.

7. Δείξτε το χιούμορ σας. Δεν χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις και ισχύει για τα κορίτσια όλου του κόσμου, αλλά κυρίως τις Ελληνίδες. Το χιούμορ είναι από τις πρώτες αρετές που εκτιμούν στους εν δυνάμει συντρόφους τους.

8. Γυμναστείτε. Δεν είναι απαραίτητο, αλλά σίγουρα πολλές είναι εκείνες οι Ελληνίδες που έλκονται από το σώμα ενός αρχαίου Έλληνα θεού!

9. Eξωστρέφεια. Τα περισσότερα κορίτσια τη λατρεύουν. Μη φοβάστε να της μιλήσετε και να τη φλερτάρετε. Δείξτε αυτοπεποίθηση και θα την κερδίσετε.

10.Να είστε ευγενικοί. Όσο και αν τους αρέσουν τα κακά παιδιά, πολύ δύσκολα θα απορρίψουν ένν άντρα που ξέρει να φερθεί και να μιλήσει όμορφα.

manslife.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *