ροή ειδήσεων

Αφισορρύπανση και αδιαφορία


Αναγνώστης: Όπου υπάρχει επίπεδη επιφάνεια, όποιος θέλει να διαφημιστεί....
κολλάει και μια αφίσα! Χρόνια τώρα υπάρχουν οι σχετικοί νόμοι και ποινές για την κακή συνήθεια ορισμένων να γεμίζουν δρόμους, πλατείες, κολώνες ηλεκτροφωτισμού με κάθε είδους αφίσες.

Θα ήθελα να ρωτήσω τους κυβερνώντες ……. 

Έχετε ποτέ σας επιβάλλει ένα πρόστιμο!!! Γιατί θα πρέπει δηλαδή ο κάθε πολίτης να ανέχεται την κατάντια αυτή και την αδιαφορία σας? Πότε επιτέλους θα σοβαρευτείτε και θα εφαρμόσετε τους νόμους? Διακηρύσσεται την ευταξία και την ευαισθησία σας για ρύπανση του περιβάλλοντος αλλά το μόνο που βλέπουμε είναι «αναισθησία» και «απαξίωση» στην τήρηση των νόμων.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/4/15 17:25

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ . ΕΔΩ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ . ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ? Η ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΑΣΧΛΗΘΟΥΝ ? ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/5/15 21:06

    Η ταπεινή μου άποψη είναι τελικά ότι δεν θέλουν να λειτουργεί τίποτα σωστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/2/16 13:06

    ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΤΥΠΟ ΚΑΝΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ Μ Ε Σ Ο Ν , ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ? ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ?? ΑΠΛΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΓΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ !! ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/2/16 19:26

    Αν ανατρέξει κανείς στις προγραμματικές δηλώσεις του νυν δημάρχου περί ¨ευταξίας" είναι να βάλεις τα γέλια και τα κλάματα. Ακόμα ένας απο τους ίδιους αποτυχημένους. Καθάρισε μια φορά το Μανδράκι και φώναξε και ρεπόρτερ να το κάνουν θέμα. Φώτισε το καστέλλο και το ίδιο, αλλά το περασμένο καλοκαίρι οι ίδιοι γύφτοι σε κάθε γωνιά, οι ίδιοι κράχτες, η ίδια αδιαφορία για το κυκλοφοριακό στην Π πόλη, οι παράνομες πινακίδες να ζουν και να βασιλεύουν, οι ίδιοι δρόμοι καρμανιόλες γεμάτοι λακούβες, τα ίδια σκουπίδια και σπασμένοι τρισάθλιοι από βρώμα κάδοι σκουπιδιών, φωτιστικά σπασμένα χωρίς λάμπες και γυαλιά ......... αλλά Ο Κολοσσός ..... Κολοσσός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν οι νόμοι εφαρμόζονταν σε αυτή τη χώρα δεν θα ήμασταν σε αυτά τα χάλια. Αλλά οι πρώτοι που πρέπει να διδάξουν την "ευταξία" και την "νομιμότητα" (εισαγγελείς, δήμαρχοι, περιφερειάρχες κτλ) είναι οι πρώτοι που δεν τους εφαρμόζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *