ροή ειδήσεων

Έρχεται σφοδρός καύσωνας !



Ήδη φαίνεται πως η πρόβλεψη του Greek-Weather.Org για καυτό καλοκαίρι πέφτουν ...
από τώρα μέσα, καθώς όπως προβλέπουν και τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού την ερχόμενη εβδομάδα θα χτυπήσει την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, σφοδρός καύσωνας ακόμα και με 40 βαθμούς Κελσίου !!

Θυελλώδεις νοτιοδυτικοί άνεμοι θα εισβάλλουν στην χώρα μας από τις 4 με 5 του Μάη, μεταφέροντας ιδιαίτερα καυτές αέριες μάζες από την Σαχάρα και την βόρεια Αφρική.

Αυτές οι αέριες μάζες θα ανεβάσουν πάρα πολύ τη θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και πάνω από τους 31-32 βαθμούς Κελσίου, ενώ το πέρασμα αυτής της θερμής εισβολής θα κορυφωθεί στις 7-8 του Μάη, με τη θερμοκρασία σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Στερεάς Ελλάδας, να ξεπερνάει τους 36-37 βαθμούς Κελσίου, ενώ δεν αποκλείει το Greek-Weather.Org, η θερμοκρασία να αγγίξει ίσως και τους 39-40 βαθμούς Κελσίου σε ευπαθείς στη ζέστη περιοχές της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Στερεάς Ελλάδας.

Μιλάμε όχι απλά για ζέστη αλλά και για κύμα καύσωνα, στις αρχές του Μάη, πράγμα που δεν έχει παρατηρηθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Έτσι επιβεβαιώνεται η πρόβλεψη που είχαμε κάνει πως θα μεταβούμε από τον Χειμώνα στο Καλοκαίρι, απευθείας και απότομα, ενώ το φετινό Καλοκαίρι όπως επισημαίνει η πιο έγκυρη ιστοσελίδα καιρού της χώρας μας, θα είναι το πιο θερμό των τελευταίων 50 ετών...

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *