ροή ειδήσεων

Στις πτήσεις εσωτερικού μία ακόμη αεροπορική εταιρεία



Οι αεροπορικές εταιρείες επιστρέφουν στην Αθήνα ενώ νέες προστίθενται χρόνο με τον χρόνο...


Μετά από την Ρyanair που συμπλήρωσε πρόσφατα ένα χρόνο παρουσίας στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και έναν μεγάλο αριθμό που πρόσθεσαν την πρωτεύουσα στους προορισμούς τους ή επέστρεψαν μετά από καιρό ήρθε η σειρά της ισπανικής Volotea να βάλει την Αθήνα στους προορισμούς της συνδέοντας την Αττική με πέντε προορισμούς.
Η αρχή έγινε ήδη με την πρώτη πτήση που προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος προερχόμενη από την Βενετία. Η σύνδεση όπως και οι υπόλοιπες θα είναι εποχικές. Η συγκεκριμένη θα ολοκληρωθεί στις 30 Οκτωβρίου και αφορά 3 τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως.
Στις 29 Μαΐου (και μέχρι την 1η Οκτωβρίου και τις 2 Οκτωβρίου αντίστοιχα) η ελληνική πρωτεύουσα θα συνδέεται με το Μπάρι και την Πίζα/Τοσκάνη δύο φορές την εβδομάδα ενώ την ίδια ημερομηνία ξεκινάει και η πτήση εσωτερικού προς Σαντορίνη.
Συγκεκριμένα η Αθήνα θα συνδέεται με το νησί των Κυκλάδων με πτήσεις της Volotea τέσσερις φορές εβδομαδιαίως έως τις 2 Οκτωβρίου.
Τέλος από τις 26 Ιουνίου και ως τις 4 Σεπτεμβρίου θα διαρκέσει η σύνδεση της Αθήνας με το Παλέρμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Volotea, η οποία έχει ισχυρή παρουσία σε μεσαίου μεγέθους αεροδρόμια της Νότιας Ευρώπης, έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 2012 έχοντας συνδέσει 27 ελληνικούς προορισμούς με το εξωτερικό από την έναρξη πτήσεων της προς την χώρα μας. Όλο αυτό το διάστημα έχει μεταφέρει 200.000. Για το 2015 διαθέτει πτήσεις σε 12 προορισμούς στην Ελλάδα ενώ για την Αθήνα όλη την περίοδο θα είναι διαθέσιμες 60.000 θέσεις στις πτήσεις της Volotea.
Τέλος από τις 5 Απριλίου έχει ξεκινήσει η σύνδεση της Αθήνας με το Ελσίνκι μέσω της Finnair. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο ενώ η φινλανδική πρωτεύουσα συνδέεται ήδη με την Norwegian επίσης σε εβδομαδιαία βάση.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *