ροή ειδήσεων

Νέα φωτογραφική τροπολογία υπέρ τρομοκρατών.Στα μπουντρούμια όσοι χρωστάνε λίγα ευρώ στο δημόσιο!


Νέο καθεστώς προφυλάκισης για οικογενειακά πρόσωπα και συμβίους κρατουμένων... Η κυβέρνηση υποκύπτει σε εκβιασμούς και σε απεργίες πείνας που κάνουν δολοφόνοι.Φανταστείτε τι θα γινόταν αν κατατίθετω ανάλογη τροπολογία για τους έγκλειστους της Χρυσής Αυγής!
Τροπολογία με την οποία τροποποιείται το καθεστώς προφυλάκισης...
για οικογενειακά πρόσωπα και συμβίους κρατουμένων κατέθεσε η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ'.

Ουσιαστικά αφορά στην προφυλάκιση της μητέρας και της φίλης του κρατούμενου Γ. Τσάκαλου που προφυλακίσθηκαν τον περασμένο μήνα.

Συγκεκριμένα με την τροπολογία τροποποιούνται οι διατάξεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας σχετικά με την διαδικασία προσωρινής κράτησης κατηγορουμένου ως οικείου ή συμβίου άλλου συγκατηρορουμένου και ορίζεται ότι μπορεί να επιβληθεί κατ’ οίκον περιορισμός «όταν προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο κατηγορούμενος στην πράξη του αυτή ωθήθηκε από αίτια που συνδέονται με την ιδιότητά του ως οικείου ή συμβίου άλλου κατηγορούμενου και τις αντιλήψεις του για τις ηθικές υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή».


Δείτε την τροπολογία εδώ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *