ροή ειδήσεων

Σκότωσε μοτοσυκλετιστή δημοσιογράφο, τον εγκατέλειψε, συνελήφθη & αφέθηκε ελεύθερος!


Στα χέρια των αρχών βρέθηκε ο ασυνείδητος οδηγός που τα ξημερώματα της 22 Φεβρουαρίου 2015 ...τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε αβοήθητο στο οδόστρωμα τον αδικοχαμένο δημοσιογράφο του Kontra Αλέξανδρο Γαβριηλίδη.

Όπως προέκυψε, το όχημα μάρκας Suzuki Jimny (πέρλα μεταλλικό) που οδηγούσε τη μοιραία νύχτα, με το οποίο εμβόλισε την μηχανή του Αλέξανδρου και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, είναι δηλωμένο στο όνομα του πατέρα του, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν γνώριζε και αυτός για το τραγικό δυστύχημα.

Οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη, μετά από δύο ολόκληρους μήνες συστηματικών και αδιάκοπων ερευνών. Μέχρι και e-mail στην κατασκευάστρια εταιρία στην Ιαπωνία έστειλαν προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον τύπο του οχήματος.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης ιδιοκτητών αυτοκινήτων του συγκεκριμένου μοντέλου και χρώματος, τον κάλεσαν για κατάθεση, όμως εκείνος δεν παρουσιάστηκε στο τμήμα ως όφειλε. Μετά από μια εβδομάδα, αποφάσισε τελικά να εμφανιστεί από μόνος του ενώπιον των αστυνομικών αρχών, και ομολόγησε ότι ήταν αυτός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον άτυχο 32χρονο.

Αξίζει να τονισθεί ο εντοπισμός του ήταν αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που έγινε από το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας, του διοικητή κ. Γιώργου Χαλκιαδάκη, του υποδιοικητή κ. Ευάγγελου Αρβάλη, του προϊσταμένου του ανακριτικού γραφείου ατυχημάτων κ. Γιώργου Μπόλωση αλλά και όλης της αστυνομικής δύναμης του τμήματος.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί πως ο ασυνείδητος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Να σημειωθεί ακόμη πως κανείς δεν μπορεί πλέον να αποδείξει αν ο ασυνείδητος οδηγός ήταν ή όχι υπό την επήρρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών το μοιραίο βράδυ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *