ροή ειδήσεων

Το ΣΕΠΕ «κάρφωσε», μέσω της Διαύγειας, ελέγχους σε επιχειρήσεις της Ρόδου (έγγραφο)



Ελέγχους των επιθεωρητών εργασίας στη Ρόδο για τον εντοπισμό ανασφάλιστα απασχολουμένων... σε επιχειρήσεις “κάρφωσε” - και πάλι - η “Διαύγεια”!

Παρά το γεγονός ότι με παρέμβαση της “Ημερησίας” είχε “κλείσει” το “παράθυρο” της προαναγγελίας των μετακινήσεων για ελέγχους “εκτός έδρας” των επιθεωρητών εργασίας, οι υπηρεσίες του ΣΕΠΕ ανάρτησαν στη “Διαύγεια” από την Τρίτη, 28 Απριλίου και ώρα 14:09 τη μετακίνηση που επρόκειτο να κάνουν (και έκαναν) σήμερα Τετάρτη στη νότια Ρόδο δύο επιθεωρητές του Σώματος.

Το γεγονός επιβεβαίωσε η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας υπογραμμίζοντας ότι “η προαναγγελία έγινε από...λάθος των αρμόδιων υπηρεσιών το οποίο και διερευνάται”. Τα ίδια στελέχη διαβεβαιώνουν, πάντως, ότι “η οδηγία για τη μη προδημοσίευση των μετακινήσεων ισχύει στο ακέραιο”. Να σημειωθεί ότι η προαναγγελία της συγκεκριμένης μετακίνησης, κατόπιν υπόδειξης της “Η” στην ηγεσία του υπουργείου, ανασύρθηκε από τις χθεσινές αναρτήσεις στη “Διαύγεια”, επαναδημοσιεύτηκε σήμερα στις 12:01, και τελικώς "κατέβηκε" λίγο πριν από το μεσημέρι, χωρίς ωστόσο να αναιρείται το...αυτογκόλ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΤΟΣ

Ακολουθεί ολόκληρο το έγγραφο του ΣΕΠΕ

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΕΠΕ

imerisia

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *