ροή ειδήσεων

ΣΟΚ!!! "Στο ίδιο έργο θεατές": Είχαν παγιδέψει με "κοριό" το Μαξίμου!!!



"Κοριός" που ειχε τοποθετηθεί για να παρακολουθεί τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του... ανακαλύφθηκε και εξουδετερώθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.


Πέραν του ζητήματος ασφάλειας της πρωθυπουργικής οικείας το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι ποιοι το τοποθέτησαν, και δεδομένου ότι πριν και μετά τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ δέχθηκαν και δέχονται σωρεία αρνητικών δημοσιευμάτων από τον ευρωπαϊκό και αμερικανικό Τύπο όχι μόνο λόγω της μη πειθήνιας στάσης τους,αλλά και λόγω των επαφών τους με τη Μόσχα, οι πρώτοι υποψήφιοι ένοχοι φέρονται να είναι σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Ουάσιγκτον.

Άλλωστε υπάρχει και το προηγούμενο της κυβέρνησης Κ.Καραμανλή και του σχεδίου Πυθία, όπου ο πρώην πρωθυπουργός αποτέλεσε στοχο δυτικών μυστικών υπηρεσιών. Έχει ήδη διαταχθεί ποινική δίωξη σε πρώην υπάλληλο της αμερικανικής Πρεσβείας. Είναι λογικό να πρόκειται για τα ίδια κέντρα, άλλωστε και οι δύο κυβερνήσεις (Κ.Καραμανλή και Α.Τσίπρα) έχουν κοινά σημεία, ολυδιάστατη εξωτερική πολιτική και υπέρ των ρωσικών αγωγών φυσικού αερίου, άρα προσβάλουν τα συμφέροντα των ίδιων υπόπτων.

Σοβαρό ζήτημα για την ασφάλεια των επικοινωνιών της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ανακύπτει καθώς εντοπίστηκε κοριός στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγες ημέρες μετά την εγκατάσταση του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου έκανε εντύπωση στον ίδιο και συνεργάτες του, η απόληξη ενός καλωδίου που φαινόταν στον κενό χώρο ανάμεσα στα ράφια βιβλιοθήκης που υπάρχει μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο και στον οποίο συνήθως βρισκόταν κρεμασμένος κάποιος πίνακας ζωγραφικής.

Ειδικό κλιμάκιο τεχνικών κλήθηκε για την εξακρίβωση της φύσης του καλωδίου, το οποίο έκανε έρευνα για την αιτία που βρισκόταν εκεί το συγκεκριμένο καλώδιο και διαπίστωσε πως ήταν συνδεδεμένο με συσκευή παρακολούθησης και ασύρματης μεταφοράς δεδομένων!

Το σύστημα παρακολούθησης ξηλώθηκε πριν από μερικές ημέρες

Σύμφωνα με πληροφορίες η τεχνολογία του συστήματος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο το σύστημα παρακολούθησης να είχε τοποθετηθεί εδώ και καιρό και υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως ενδεχομένως να σχετίζεται με το γνωστό ζήτημα των παρακολουθήσεων επί διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή


Για το όλο θέμα έχουν επιληφθεί υπηρεσίες της κρατικής ασφάλειας και της ΕΥΠ.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *