ροή ειδήσεων

"Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί περί οροθετικής εκδιδόμενης γυναίκας στη Ρόδο!"



Το ΚΕΕΛΠΝΟ διαψεύδει τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου:...

Ως "κομματικά φερέφωνα, τα οποία δεν επιτρέπεται να μπερδεύονται σε θέματα δημοσίας υγείας" χαρακτήρισε χθες ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία δίνουν εδώ και πολλές ημέρες τη μάχη της νηφαλιότητας και του ορθολογισμού για να αντιμετωπίσουν τους κοινωνικά και υγειονομικά επικίνδυνους, αλλά και παντελώς ατεκμηρίωτους και αβάσιμους ισχυρισμούς του περιεφερειάρχη περί εντοπισμού κρούσματος οροθετικής εκδιδόμενης γυναίκας στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου της Ρόδου!

Σαν να μην έφτανε η αήθης επίθεση του περιφερειάρχη στα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, σε "τοίχο" προσέκρουσαν χθες ακόμη και ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής του αρμοδίου Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) Αθανάσιος Γιαννόπουλος και Θεόδωρος Παπαδημητρίου, στην προσπάθειά τους να εξηγήσουν εκ του σύνεγγυς στον... αιρετό "άρχοντα" ότι η διάδοση φημών, στην οποία επιδίδεται ο ίδιος εδώ και ημέρες, περί κρούσματος οροθετικής εκδιδόμενης γυναίκας στον Άγιο Δημήτριο της Ρόδου δεν είναι τίποτε περισσότερο από παραμύθια! Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Θεόδωρος Παπαδημητρίου, ουδέν κρούσμα οροθετικής γυναίκας έχει εντοπιστεί στη Ρόδο, ακόμη και μεταξύ των εκδιδόμενων γυναικών. Ο ίδιος διευκρινίζει, μάλιστα, ότι "δόγμα του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι η προφύλαξη και όλοι οφείλουμε να λαμβάνουμε προφυλάξεις κατά την σεξουαλική πράξη. Οι υστερίες περί δήθεν κρούσματος οροθετικής εκδιδομένης γυναίκας στη Ρόδο αποτελούν ανεύθυνο λαϊκισμό και επικίνδυνη ρητορική, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα επίσημα στοιχεία, τα ευρήματα και τις αναφορές του Κέντρου μας".

Οι ισχυρισμοί του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, αλλά και εκείνοι του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου για θέματα Υγείας Νίκου Καραμαρίτη έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες έντονη αναστάτωση στη Ρόδο και απειλούν να οδηγήσουν την τοπική κοινωνία σε διχασμό και σε άγριο κυνήγι μαγισσών...


Σε ΦΕΚ η κατάργηση της υγειονομικής διάταξης

Την ίδια στιγμή, στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 627/Β'/17-4-2015) δημοσιεύθηκε η απόφαση του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, με την οποία καταργείται η κατάπτυστη υγειονομική διάταξη 39α του πρώην υπουργού Υγείας ΑνδρέαΛοβέρδου, βάσει της οποίας διασύρθηκαν, ταλαιπωρήθηκαν και φυλακίστηκαν την άνοιξη του 2012 είκοσι επτά αδύναμες και εξαθλιωμένες οροθετικές χρήστριες ενδοφλεβίων ναρκωτικών (ΧΕΝ). Η ισχύς της απόφασης αρχίζει 15 ημέρες από την ημέρα της δημοσίευσής της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/4/15 00:04

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/4/15 02:59

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΩΡΗΣΗ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ,ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΗΠΙΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *