ροή ειδήσεων

Βλέπετε έναν παπαγάλο; Λυπάμαι, χάσατε...



Στη φωτογραφία δεν απεικονίζεται ένας παπαγάλος, ούτε κάποιο άλλο είδος εξωτικού πουλιού. Κοιτάξτε καλύτερα, είναι το σώμα μιας...
γυναίκας, ολόκληρο ζωγραφισμένο με body painting

Νομίζετε πως αυτό που βλέπετε είναι ένας παπαγάλος ή κάποιο άλλο εξωτικό πουλί; Λυπάμαι, λάθος. Είναι ένας άνθρωπος, για την ακρίβεια το κορμί μιας γυναίκας, πάνω στο οποίο έχει αναπτύξει την τέχνη του ο Γιόχαν Στότερ, διάσημος και βραβευμένος καλλιτέχνης στο body painting.

Ο γεννημένος στην Ιταλία, Στότερ, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως στην τέχνη του body painting, ενώ είχε αναδειχτεί πρωταθλητής στο Παγκόσμιο του 2012. Οταν ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στην προσωπική ιστοσελίδα του στο Facebook, ούτε οι φίλοι του -που γνωρίζουν πόσο έχει τελειοποιήσει την τέχνη- δεν κατάφεραν να καταλάβουν τι απεικονίζει -η αλήθεια πως και να το ξέρεις ότι πρόκειται για ζωγραφική πάνω στο σώμα, δύσκολα μπορείς να το διακρίνεις.

«Νομίζω πως οι περισσότεροι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο, ένα γυναικείο κορμί. Οι φίλοι μου ακόμα αναρωτιούνται πώς μου ήρθε και ανάρτησα στη «σελίδα» μου έναν παπαγάλο» δηλώνει ο ίδιος.

Η δουλειά του 36χρονου Στότερ, ο οποίος είναι και μουσικός -παίζει βιολί, κιθάρα και μπουζούκι- είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Επενδύει μήνες στο σχεδιασμό των έργων του, ενώ για την τελική υλοποίηση χρειάζεται περί τις οκτώ ώρες ζωγραφικής πάνω στο σώμα του μοντέλου.

Ενα από τα πιο ξεχωριστά έργα του είναι ο βάτραχος, μια δημιουργία η οποία αποτελείται από πέντε -ζωγραφισμένα- ανθρώπινα κορμιά.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *