ροή ειδήσεων

ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΟΛΗΣ !!! - ΦΩΤΟΣ



Αναγνώστης:
Εάν είναι δυνατόν ποιος ,ποιοι επέτρεψαν αυτό το έκτρωμα από μπετόν που βρίσκεται... στην οδό Πλάτωνος ανάμεσα σε Domus Hotel και Οιωνό να αναγερθεί εντός της μεσαιωνικής πόλης που αποτελεί ένα μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και βρίσκεται υπο την προστασία της UNESCO , ποσό μάλλον ποια αρμόδια υπηρεσία τόλμησε να δωθει άδεια έτσι ώστε να βεβηλωθεί το μνημείο το οποίο ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΥΡΩΣΗΣ που βρίσκεται πλέον ΚΑΤΩ από την οικοδομή μέσα στα τσιμέντα και τα μπαζα και μόνο οχύρωση δεν θυμίζει !!! Καλά το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ είναι ενημερωμένο για την συγκεκριμένη κατάσταση;

Ποιος υπάλληλος της πολεοδομίας έβαλε την υπογραφή του, ποια διευθύντρια της Εφορείας αρχαιοτήτων επέτρεψε να περάσει αυτό, όταν κυρίες και κύριοί την ίδια στιγμή που μιλάμε οι ανάλογες υπηρεσίες της ΞΑΝΘΗΣ γκρεμίζουν όλες τις αυθαιρεσίες της Παλιάς Πόλης Ξάνθης , έχω πέσει από τα σύννεφα , είμαι ιδιοκτήτης καταστήματος της παλαιάς πόλης τόσα χρόνια για να μου επιτρέπει να επισκευάσω η να διαμορφώσω το οτιδήποτε στο ακίνητο μου πρέπει να μου παρέχετε την ανάλογη άδεια και για να την πάρω πρέπει να περάσω από σαράντα κύματα όχι μόνο εμένα αλλα και άλλων καταστηματαρχών και κατοίκων της παλαιάς πόλης και ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ!!!!!

Εμένα συγκεκριμένα μου είχατε κάνει σύσταση γιατί επισκεύασα μόνος μου ένα φρεάτιο που είχε χαλάσει το καλούπι και είχε μπει μέσα με κίνδυνο να σκοτωθεί κανένας πεζός ακριβώς από έξω από το κατάστημα μου , διότι λέγατε ότι χρησιμοποίησα ΤΣΙΜΕΝΤΟ!!!!

Τσιμέντο το οποίο στην συγκεκριμένη οικοδομή έχει χρησιμοποιηθεί άφθονο!!!!

Αλλά το συγκεκριμένο οικοδόμημα ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα , διότι η αυθαιρεσία είναι άφθονη στην Μεσαιωνική πόλη , έχουμε τζαμαρίες μέχρι το ταβάνι , καταληψίες κοινόχρηστων χώρων παντού από αυτοκίνητα μέχρι τραπεζοκαθίσματα , κράχτες ,τσιγγανάκια να ζητιανεύουν και να αφοδεύουν τα κόπρανα τους μπροστά στους τουρίστες λες και είναι τίποτα ζώα, παραδοσιακά καφενεία και ζαχαροπλαστεία στις άδειες που γίνονται νυχτερινά κέντρα διασκέδασης ενοχλούν με την μουσική τους τους κάτοικους και βάζουν τραπεζάκια μέχρι τέρμα το σιντριβάνι και κανένας δεν κάνει τίποτα γιαυτό , μάλιστα το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να γράφετε του νόμιμους καταστηματάρχες της παλαιάς πόλης για ψιλού πήδημα και τους υπολοίπους να μην τους αγγίζετε .

Έχω βρεθεί παρόν σε συμβάν να γραφεί αστυνομικός για τραπεζάκι που ήταν έξω από κατάστημα και το χρησιμοποιούσε ο καταστηματάρχης για να κάθετε εξω και την ιδια μέρα να βλέπω τον ιδιο αστυνομικό να περνάει από το μεγάλο σιντριβάνι να βλέπει τα τραπεζάκια τον παράνομων νυχτερινών κέντρων να έχουν γεμίσει την πλατεία και να μην κάνει απολύτως τίποτα .

Ξέρετε κάτι εως εδώ και μη παρέκει , τι θέλετε να σας πληρώσω για την άδεια των κοινόχρηστων χώρων δεκάρα τσακιστή δεν θα πάρετε , θέλετε να πληρώσω σηματάκι και φέτος για να να περνάω από τις πύλες για να πηγαίνω στο μαγαζί μου; Μια κάλτσα και ένα βρωμερό εσώρουχο θα σας δώσω αφού το σφραγίσω σε συστημένο φάκελο και το στείλω στο Δημοτικό συμβούλιο. Αλήθεια η ανύπαρκτη Επιτροπή Ποιότητας Ζωής της Ρόδου για τα θέματα της Παλαιάς πόλης δεν υπάρχει ; Υπάρχει μόνο όταν μας συμφέρει σε μερικούς για μερικούς;
Και να μην ξεχάσω φυσικά τον Σύλλογο Αρχιτεκτονικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς που μόνο σύλλογος στα χαρτιά έχει καταντήσει πλέον και περιμένω με ανυπομονησία την απάντηση του αλλά και τις θέσεις του για το έκτρωμα από μπετόν της παλαιάς πόλης .

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/4/15 00:37

    δυστυχως δεν δουλευει τιποτα, κατεβηκα για γιορτες Ροδο και βγηκα για ενα ποτο παλια πολη παρκαρω απεξω και αναρωτιεμαι "μα πως γινεται να βρω τοσο ευκολα παρκινγκ?" η απαντηση του φιλου μου : αφου ειναι χειμωνας ρε συ τα βαζουν ολοι μεσα. και να ητανε μονο αυτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/4/15 08:08

    Και ποιος είσαι ρε εσύ που θα κρίνεις την Αρχή?
    Τι ξέρεις ρε εσύ από αρχιτεκτονική και κρίνεις?
    Εκτός αυτού όλοι ίσοι και όμοιοι είμαστε?
    Ορισμένα δικαίωματα τα έχει η Αρχή και μόνο η Αρχή!
    Για όλους απαγορεύεται η διέλευση με αυτοκίνητο από την Παλιά Πόλη
    αλλά μόνο η Αρχή μπορεί να μπαίνει μέσα στο Παλάτι με τα αυτοκίνητά τους,
    γιατί απλά έτσι γινόταν από παλιά!!!
    Μόνο ο Βασιλειάς και οι Ιππότες του μπαίνανε στο Παλάτι με τα άλογά τους.
    Από τότε οι δούλοι κατασκεύαζαν κάστρα και τζάμπα δωμάτια με τα λεφτά και τον ιδρώτα τους
    για να τα εκμεταλλεύεται η Αρχή!!!
    Ίσοι και όμοιοι είμαστε ρε?!!!
    Μόνο η Αρχή χτίζει με μπετόν αρμέ. Όλοι οι άλλοι με πέτρα...
    Άντε τώρα μη δεις τον Σκοταδόπουλο...
    Τώρα μάλιστα που η Παλιά Πολη θα ενισχυθεί με άλλους ένδοξους στρατηγούς
    γειτονικών βασιλείων, τώρα φίλε μου θα δεις τι πάει να πει Αρχή και τι πάει να πει
    Σκοταδόπουλος...
    Τουλάχιστον τότε οι βασιλιάδες είχανε λίγη τσίπα πάνω τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/4/15 10:18

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/4/15 10:23

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.....ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ?ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/4/15 11:07

    aytos pou to exei exei ladosei polous kai exei megalo glipsimo kai gia ayto kanei oti thelei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/4/15 12:34

    Ειναι ακριβώς όπως τα ενοικιαζομενς δωμάτια διπλα με ττην παραγκα στη ταρατσα εκει γιατί δεν μιλησατε.? Απο τη ξερω ο άνθρωπος εκανε μια επένδυση και μπράβο του αραγε ποιος να το εγραψε μηπως κανενασ που εχει ενοικιαζομενα δωματια καπου εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/15 19:29

      Ε αφου ξέρεις όπως λες για πες μας και το όνομα του ιδιοκτήτη που καμαρώνεις τόσο πολυ για την επένδυση που έχει κάνει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/5/15 19:43

      sosta einai akrivos opos to domus dipla me tin paragka stin taratsa

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος21/4/15 19:21

    Το ότι είναι κατασκευασμένο από μπετόν, δε σημαίνει τίποτα. Ο κανονισμός για την Μεσαιωνική Πόλη επιτρέπουν τη χρήση μπετόν, αρκεί η όψη να επενδυθεί με πέτρα. Εσείς τι νομίζετε; Ότι όλα τα κτίρια στην Π.Πόλη είναι από πέτρα; Χαχαχαχαχαχα!!! Όχι βεβαία! Τα περισσότερα Ιταλικά είναι από μπετόν, ακόμα και το Καστέλλο!
    Αν δε ξέρετε μη μιλάτε! Να περιμένετε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα. Αν είναι χάλια, τότε όλοι μαζί να φωνάξουμε. Θεωρητικά από τη στιγμή που πέρασε από τόσες εγκρίσεις (αρχαιολογία, νεωτέρων, δήμο, συμβούλιο αρχιτεκτονικής κλπ) απλά θα περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/15 23:43

      Επένδυση με πέτρα πως θα κάνει σε 3 όροφο ;
      Καταρχας ναι όντως χρηση μπετον γινετε για τα θεμελια και για την αντισεισμική στήριξη αλλα εδω το θεμα ειναι αλλο οτι εχει γινει καταπάτηση αρχαιολογικου χωρου και μαλιστα εχει σκαφτεί σε βαθος και σίγουρα εχει καταστραφεί μερος του ελληνιστικού οχυρώματος .....τωρα τι μπετα και πρασινα αλογα λεμε εδω εγινε βεβήλωση και καταστροφη μνημειου εντος της παλαιάς πολης .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/5/15 19:45

      o arxaiologikos xoros einai dipla ekei stin sapia gefia gaou mpiou

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος21/4/15 19:34

    Ελλαs το μεγαλειο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *