ροή ειδήσεων

ΣΟΚ! Δείτε τι αναγράφει πινακίδα στο σημείο που συνετρίβη του Boeing της Malaysia Airlines στην Ουκρανία και θα... ανατριχιάσετε!


Εννιά μήνες μετά την κατάρριψη του Boeing της Malaysia Airlines, στα ρωσοουκρανικά σύνορα, ...τα προσωπικά αντικείμενα των επιβαινόντων βρίσκονται ακόμη διασκορπισμένα στα χωράφια...

Η μυρωδιά του θανάτου εξακολουθεί να πλανάται στην περιοχή, την ώρα που χάνονται σημαντικά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να ρίξουν περαιτέρω φως στα αίτια του δυστυχήματος.
Την περασμένη εβδομάδα πάνω από 800 προσωπικά αντικείμενα των επιβαινόντων περισυνελέγησαν από τον τόπο του δυστυχήματος και εστάλησαν σε εργαστήρια στην Ολλανδία, ωστόσο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της Daily Mail που επισκέφθηκε την περιοχή, μάλλον τα ειδικά συνεργεία δεν πήραν τα πάντα από εκεί...
Ντόπιοι, από το χωρίο Γκράμποβο ισχυρίζονται ότι πρόσφατα εντοπίστηκε το πόδι μιας γυναίκας, ενώ πλήθος άλλων ιστοριών για αντικείμενα και ανθρώπινα μέλη τα οποία εξακολουθούν να βρίσκονται στον «τεράστιο τάφο», σημείο της συντριβής, θρυλούνται στην περιοχή. Ολα αυτά γιατί οι ερευνητές που πιάνουν δουλειά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχουν αποκτήσει ακόμη πρόσβαση στην περιοχή της συντριβής λόγω των δυσκολιών με την κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ουκρανών και φιλορώσων.
Συντρίμμια του αεροσκάφους που έχουν καεί, παραμορφωμένα μέταλλα, φωτογραφίες των επιβαινόντων, μισοκαμένα διαβατήρια, αλλά και ενδεχομένως ανθρώπινα μέλη, όπως προειδοποιεί η σχετική πινακίδα που έχει τοποθετηθεί στην περιοχή, βρίσκονται ακόμη διασκορπισμένα στο έδαφος ή και στα κλαδιά των δένδρων με τους ειδικούς να μην τολμούν να πλησιάσουν καθώς κινδυνεύουν να βρεθούν σε... πεδίο βολής.

Τον πρώτο καιρό μετά το δυστύχημα κάτοικοι της περιοχής αμείβονταΝ με σχεδόν έξι λίρες την ημέρα προκειμένου να συμμετέχουν στην συλλογή των προσωπικών αντικειμένων από την περιοχή όπου συνετρίβη του αεροπλάνο της Malaysian, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πλέον, καθώς είναι εποχή σποράς και έχουν να ασχοληθούν με τις δικές τους γεωργικές εργασίες.
Την ίδια ώρα οι χαρακτηριστικές κορδέλες γύρω από τον τόπο του δυστυχήματος, σχεδόν ένα χρόνο μετά από αυτό έχουν εξαφανιστεί, ενώ πρόσφατα ένα κομμάτι της περιοχής βρέθηκε...σκαμμένο. Ο λόγος ανεξήγητος, ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι η ζωή συνεχίζεται και ότι η γη πρέπει να καλλιεργηθεί, με καλαμπόκια ακόμη και αν χαθούν πολύτιμα στοιχεία για το δυστύχημα, καθώς η ζωή τους εξαρτάται από τις εργασίες αυτές.

Στην αυτοψία που έκανε στην περιοχή η Daily Mail πάντως, διαπίστωσε ότι σε διάστημα 36 ωρών τύγχανε να... εξαφανίζονται αντικείμενα, όπως συγκεκριμένα ένας τεράστιος μεταλλικός βραχίονας. Το αν αυτό κλάπηκε ή αφαιρέθηκε για να παραδοθεί στους ανακριτές είναι ασαφές, ωστόσο, ακόμη και κάτοικοι της περιοχής δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο φτωχοί ντόπιοι να έκλεψαν πράγματα από τον τόπο του δυστυχήματος και να τα πούλησαν για τα προς το ζην...

Πηγή: iefimerida.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *