ροή ειδήσεων

Μες στην κρίση η Jumbo εμφανίζει κι άλλα κέρδη!



H εταιρεία του Απόστολου Βακάκη δεν καταλαβαίνει από κρίση. Στο αστρονιμικό ποσό των...
446,17 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι πωλήσεις των καταστημάτων Jumbo, σύμφωνα με τα στοιχεία εννεάμηνου (από τον Ιούλιο 2014 μέχρι και τον Μάρτιο του 2015) έναντι 410,94 εκατ. ευρώ που ήταν ο τζίρος κατά το αντίστοιχο περυσινό διάστημα αυξημένος κατά 8,57%. Υπενθυμίζεται ότι κατά το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης ο κύκλος εργασιών του ομίλου σημείωσε αύξηση 7,7%.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τους πρώτους τρεις μήνες του 2015, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάρτιο του 2015, δηλαδή κατά το τρίτο τρίμηνο της οικονομικής χρήσης, οι πωλήσεις στα καταστήματα στην Ελλάδα κατέγραψαν θετικό ρυθμό αύξησης αντίστοιχο του εξαμήνου.

Η ενίσχυση των πωλήσεων στην Κύπρο παραμένει διψήφια, μετά και το άνοιγμα του νέου καταστήματος στην Λεμεσό.

Με διψήφιο ρυθμό αναπτύσσονται και τα καταστήματα του Ομίλου στη Βουλγαρία ενώ στην Ρουμανία το Μάρτιο λειτούργησε το πέμπτο κατάστημα στην πόλη Αράντ της Ρουμανίας (12.000 τ.μ.).

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι πωλήσεις του εννεαμήνου επηρεάστηκαν θετικά λόγω το ότι ο εορτασμός του Πάσχα εφέτος ήταν νωρίτερα κατά μια εβδομάδα σε σχέση με πέρυσι. Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία των πωλήσεων που αφορούν την αμιγώς περίοδο του Πάσχα, η Ελλάδα παρουσιάζει μικρή ανάπτυξη 1%-2% ενώ τα υπόλοιπα κράτη παρουσιάζουν διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή πασχαλινή περίοδο.

Η διοίκηση του Ομίλου διατηρεί την αρχική της εκτίμηση, για ετήσια αύξηση του κύκλου εργασιών μεταξύ +4% έως +6% παρά την μέχρι στιγμής τάση για μεγαλύτερο ρυθμό αύξησης.

Σήμερα το δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου αριθμεί 70 καταστήματα εκ των οποίων τα 52 στην Ελλάδα, 5 στην Κύπρο, 8 στη Βουλγαρία, 5 στην Ρουμανία ενώ διαθέτει και το ηλεκτρονικό κατάστημα e-Jumbo. Επιπλέον η Jumbo συνεχίζει να επενδύει με στόχο τη δημιουργία ενός ακόμα καταστήματος στην Ελλάδα (9.000 τμ) μέχρι το τέλος της τρέχουσας οικονομικής χρήσης.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/4/15 17:08

    ROTISTE TOYS ERGAZOMENOYS TOY TH MISTOYS PERNOYN KAI TA KATALABETE GIATI EXI KERDI .ALA STIBAZOYN STIBAZOYN KANIS DEN THA TA PARI MAZI TOY TIPOTA KATALABETE TO .ENA METRO XOMA EINE GIA OLOYS MAS ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/4/15 17:30

    Mr τζαμπας θησαυρίζει με τις κινεζικες σαβουρες που πουλαει και με τον εργασιακό μεσαίωνα που εχει επιβάλει στα εργασιακά με μισθούς πίνας keep walking mr τζαμπα welcome to elladistan....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/4/15 11:26

    ΠΑΤΕ ΒΟΔΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΑΙ .ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ.ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΞΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΕΣΩ ΟΡΟ 400 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΟΤΙ 400 ΕΠΙΧΗΡΙΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΟΤΕ 800 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΘΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΑΝ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *