ροή ειδήσεων

Ρόδος, Μύκονος και Κρήτη αγκαλιάζουν το Pocket Tourist Guide



Αποστολές σε Ρόδο, Μύκονο και Κρήτη πραγματοποίησαν στελέχη της εταιρείας... fmw financial media way για ενημέρωση των τουριστικών αρχών και των επαγγελματιών των νησιών αυτών για τον τουριστικό οδηγό “Pocket Tourist Guide” του 2015.

Κατά τις επισκέψεις τους στα νησιά αυτά, τα στελέχη της fmw financial media way είχαν επαφές με τα Δημαρχεία, με αρμόδιους του τουρισμού καθώς και επαγγελματίες που ενδιαφέρθηκαν να προβληθούν στη νέα έκδοση του Pocket Tourist Guide για το 2015.

Κατά τις επαφές αυτές διασφαλίστηκε η άρτια διανομή των χιλιάδων τουριστικών οδηγών σε σημεία τουριστικής αιχμής των νησιών και συνήφθησαν συμφωνίες για την προβολή τουριστικών οργανισμών και επιχειρήσεων.

Επίσης, τα στελέχη της Εταιρείας ενημέρωσαν τους παράγοντες του τουρισμού των νησιών αυτών για την εφαρμογή Pocket Tourist Guide σε AppStore και Google Play για κινητά τηλέφωνα και tablet, κάτι για το οποίο επέδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Σημειώνεται ότι η εφαρμογή αυτή, με πολύ χρήσιμες πληροφορίες για όσους θα επισκεφθούν την Ελλάδα και την Κύπρο για διακοπές, παρέχεται δωρεάν και ο καθένας μπορεί να την κατεβάσει.

Παρόμοιες αποστολές προγραμματίζονται και σε άλλες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας, αφού φέτος θα εκδοθούν τουριστικοί οδηγοί Pocket Tourist Guide για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο, τη Μύκονο, την Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Σαντορίνη, το Βόλο – Πήλιο, τη Μυτιλήνη και την Κύπρο.

Οι οδηγοί στην έντυπη μορφή τους θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος Ιουνίου, ενώ η εφαρμογή για κινητά και tablet είναι ήδη διαθέσιμη.

Οι επιχειρήσεις που θα προβληθούν στην έντυπη έκδοση του τουριστικού οδηγού θα προβάλλονται δωρεάν και στην εφαρμογή μέχρι το τέλος του 2015, γι’ αυτό μπορούν να επικοινωνούν με την fmw financial media way στο τηλ. 22342005 (Κύπρο) και 00302107244295(Ελλάδα).

philenews.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *