ροή ειδήσεων

Η Εύα Καϊλή εκπέμπει SOS: "Κινδυνεύει η ζωή μου"



Ο φόβος και ο τρόμος έχει γίνει για την Εύα Καϊλή ένας μανιακός θαυμαστής της....
Την ακολουθεί σε κάθε της βήμα, της στέλνει μηνύματα στο facebook και έφτασε μέχρι το ευρωκοινοβούλιο με αποτέλεσμα η ευρωβουλευτής αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» o Nίκος, αυτό είναι το όνομα του μανιακού θαυμαστή, έχει γίνει η σκιά της όμορφης θεσσαλονικιάς πολιτικού και δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνδρες της ασφάλειας της έσπευσαν να την φυγαδεύσουν.
Την περασμένη Παρασκευή η Εύα Καϊλή μέσω του δικηγόρου της ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να σταματήσει να την ενοχλεί.

«Είναι παντού. Όπου και να πάμε είναι εκεί» φέρεται να κατέθεσε στο δικαστήριο αστυνομικός της ασφάλειας της και συνέχισε « Την ενοχλεί μέσω μηνυμάτων που την έχουν τρομοκρατήσει. Της στέλνει και αισχρά e-mails. Μια φορά της έστειλε και ένα άρθρο για μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο» κατέληξε.

Ο θαυμαστής προσπάθησε να προσεγγίσει την Εύα Καϊλή σύμφωνα με την ίδια κατάθεση και στις 20 Ιανουαρίου σε μια εκδήλωση σε ξενοδοχείο. Οι αστυνομικοί θέλησαν να τον ελέγξουν, εκείνος αντέδρασε και η Εύα Καϊλή έσπευσε να αποχωρήσει άρον άρον.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ έφτασε και στις Βρυξέλλες προκειμένου να συναντήσει την όμορφη πολιτικό, κάτι που δεν κατάφερε.Αναγκάστηκε να αφήσει τα στοιχεία στην είσοδο του Ευρωκοινοβουλίου με αποτέλεσμα έτσι να ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία εις βάρος του.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *