ροή ειδήσεων

Thomson και First Choice: Nέο ξενοδοχείο Sensatori στη Ρόδο - νέες αεροπορικές συνδέσεις με Ρόδο και Ηράκλειο



Δύο νέα ξενοδοχεία που θα λειτουργήσουν με το brand Sensatori, εκ των οποίων... το ένα θα ανοίξει στη Ρόδο, καθώς και νέες πτήσεις από το Εδιμβούργο στη Ρόδο και από το Σέφιλντ προς Ηράκλειο και προς τη Λάρνακα, περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα των τουρ οπερέιτορ Thomson και First Choice της TUI για τη σεζόν του 2016. Το νεό πρόγραμμα της TUI Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας διαμορφώθηκε έτσι ώστε να διαφοροποιήσει το προϊόν σε σχέση με τους ανταγωνιστές.

Συγκεκριμένα, τα νέα ξενοδοχεία θα ανοίξουν το Μάιο του 2016 στην Punta Cana της Δομινικανής Δημοκρατίας και στη Ρόδο.

Το ξενοδοχείο της Ροδου θα διαθέτει 330 δωμάτια.

Το πρόγραμμα πτήσεων διαμορφώνεται επίσης στη βάση της ανάπτυξης των μακρινών προορισμών, εξαιτίας του διψήφιου ποσοστού ανάπτυξης που καταγράφηκε στον κλάδο μετά την είσοδο του Dreamliner στις αερομεταφορές αυτές.

Όπως δήλωσε κατά την παρουσίαση του προγράμματος του 2016 ο διευθύνων σύμβουλος των 2 τουρ οπερέιτορ, David Burling, το προϊόν αποτελεί βασικό στοιχείο για τους πελάτες.

Τόνισε ότι το μοντέλο των Thomson και First Choice, που βασίζεται στο γεγονός ότι η πλειονότητα των ξενοδοχείων είναι αποκλειστικά, ήταν δύσκολο να αντιγραφεί από τους ανταγωνιστές. Για να γίνει κάτι τέτοιο, είπε, θα απαιτούνταν πείρα από χρόνια δραστηριοποίησης, ισχυροί δεσμοί με τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, κάτι που κτίζεται σε φάσμα δεκαετιών, και η ίδια κλίμακα υπηρεσιών που διαθέτει η TUI.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *