ροή ειδήσεων

Ο Περίανδρος μίλησε και "σκίζει" τον Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή [video]



Λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη της δίκης των μελών της Χρυσής Αυγής,... έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις, αυτή τη φορά από το στόμα του Περίανδρου. Του ανθρώπου που τρέμει όσο κανέναν άλλο ο Νίκος Μιχαλολιάκος...



Κατηγόρησε τον Νίκο Μιχαλολιάκο ότι πρώτα ντόπαρε τους Χρυσαυγίτες και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έκανε πως δεν γνώριζε πρόσωπα και πράγματα. υσής Αυγής, κατά κόσμον Αντώνιος Ανδρουτσόπουλος, σε ομιλία του στη Λάρισα, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τον τρόπο δράσης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης.

Κατονόμασε τον Νίκο Μιχαλολιάκο ως εντολέα επιθέσεων και έκανε λόγο για έναν παντοδύναμο αρχηγό που δεν δίστασε να αποκηρύξει τα μέλη της οργάνωσης σε μια προσπάθεια να σωθεί ο ίδιος.

«Οι μόνοι παγκοσμίως που δεν αναγνωρίζουν τα μέλη τους, όταν διώκονται είναι οι μυστικές υπηρεσίες και η Χρυσή Αυγή! Οπερ Ρουπακιάς! Οποία κατάντια. Οποίος ευτελισμός του κινήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περίανδρος.

Κατηγόρησε τον Νίκο Μιχαλολιάκο ότι πρώτα ντόπαρε τους Χρυσαυγίτες και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έκανε πως δεν γνώριζε πρόσωπα και πράγματα.

«Ο Μιχαλολιάκος ομιλεί ως υποψήφιος θύτης με πολιτικό φανατισμό στην κομματική νεολαία του στις Θερμοπύλες. “Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου, με τις ξιφολόγχες που θα ακονιστούν κάποτε”... Δεύτερο φωτογραφικό στιγμιότυπο: Δολοφονείται ο Παύλος Φύσσας. Σε συμπλοκή πιθανότατα... “Δεν τον ξέρουμε, δεν τον είδαμε τον Ρουπακιά, θέλουμε ειρήνη”», δήλωσε ο Περίανδρος ερμηνεύοντας τη στάση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Αναφερόμενος σε άλλο στιγμιότυπο, εγκαλεί και πάλι τον Μιχαλολιάκο: «Ο αρχικός υποψήφιος θύτης στις Θερμοπύλες οδηγείται στους ανακριτές και γίνεται δηλωσίας μετανοίας», λέει και ζητά από τον αρχηγό και την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής να αναλάβουν την ευθύνη για την εγκληματική δράση της ναζιστικής οργάνωσης.

«Ας αναλάβουν τις πολιτικές ευθύνες. Και αν ακόμα υποχρεωθούν, που το απευχόμεθα, να φορτωθούν κάποιοι κάποιες βαριές ποινές, ας τις πάρουν οι ηγέτες που έπαιρναν χρήματα γι’ αυτό και όχι κάποιοι άσχετοι ιδεολογικά που τους ακολούθησαν», λέει χαρακτηριστικά.

Η σχετική εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών, άργησε να γίνει δύο χρόνια καθώς η πρώτη απόπειρα πραγματοποίησής της εμποδίστηκε από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/4/15 11:31

    αποδείξεις δεν έχει,στην αστυνομία επίσημα δεν έχει καταθέσει τίποτα.....άρα..όποιος θέλει λέιε ότι θέλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *