ροή ειδήσεων

20 μηνιάτικα στοιχίζουν τα ρούχα που φοράει η Ζωή Κωνσταντοπουλου!



«Η φιλόπτωχος κυρία που φοράει πάνω της είκοσι μηνιάτικα μισθοσυντήρητων ψηφοφόρων της»...

Δριμεία επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε o Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμή τη συμπεριφορά της στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για το ΔΣ της ΕΡΤ.

«Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι μία φιλόπτωχος πλούσια κυρία. Συνηθίζει να φοράει πάνω της είκοσι και τριάντα μηνιάτικα μισθοσυντήρητων ψηφοφόρων της» γράφει ο κ. Τατσόπουλος σε ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Από τη στιγμή που το γεγονός αυτό δεν ενοχλεί -ούτε καν ξενίζει- τους ψηφοφόρους της, εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Αντιλαμβανόμαστε ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου εκφράζει μια βαθύτερη ανάγκη σημαντικής μερίδας του εκλογικού σώματος, όπως με παραπλανητική αφέλεια και πρόδηλη κουτοπονηριά την διατύπωσε εχτές υπό τύπον απορίας στον Λάμπη Ταγματάρχη, όταν εκείνος τόλμησε να πει ότι δεν θα μπορούσαν να προσλάβουν κάποιον μόνο και μόνο για να κουρδίζει ένα πιάνο τρεις φορές το μήνα: "Γιατί δεν προσλαμβάνατε έναν μόνιμο;". Το όνειρο γενεών και γενεών Ελλήνων -μια μόνιμη θέση στο Δημόσιο, κατά προτίμηση άνευ αντικειμένου απασχόλησης- βρίσκει στο πρόσωπο της κυρίας Κωνσταντοπούλου την ιδανική του συνήγορο. Τα κίνητρά της, σε πρώτη ανάγνωση, δεν είναι ιδιοτελή -η ίδια ποτέ δεν θα υποχρεωθεί να βιοποριστεί από το Δημόσιο- αλλά, σε δεύτερη ανάγνωση, αποτελούν τον ΟΡΙΣΜΟ της ιδιοτέλειας. Είναι τα διαπιστευτήριά της για μια γόνιμη σοδειά ψήφων εις το διηνεκές. Βλέπετε, η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, αυτή η φιλόπτωχος πλούσια κυρία, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να εξασφαλίσει τη ψήφο εκείνων που δουλεύει ψιλό γαζί» συνεχίζει και καταλήγει:

«Τους δουλεύει για να την ψηφίσουν, την ψηφίζουν επειδή τους δουλεύει. Ιδού το αρχέτυπο μιας αμοιβαία επωφελούς πελατειακής σχέσης. Μην σας παραπλανά το νεαρόν της ηλικίας. Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου αντιπροσωπεύει ό,τι πιο γέρικο και σάπιο κυκλοφορεί ακόμη στην πολιτική μας σκηνή».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/5/15 23:04

    ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ?
    ΓΥΡΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕ 40ΑΡΗΔΕΣ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/15 17:16

      Ολοι μαζύ τα φάγαμε, συνεχίζουμε να τα τρώμε και θα συνεχίζουμε να τα τρώμε στο μέλλον ...... 70% αυξήθηκαν οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων το 1ο τετράμηνο του έτους !!!!! Πείνα ............. δισεκατομμύρια φεύγουν προς το εξωτερικό .......... τσοπάνης βρέθηκε με 2 φεράρι ......... πείνα σου λέω ........

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/5/15 17:23

      Είναι οι "σεμνοί και ταπεινοί αριστεροί" που μόλις ανέβηκαν στην εξουσία, άρχισαν το βόλεμα των δικών τους παιδιών (δες σχετικό δημοσίευμα) και τα ακριβά ρούχα για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους ..........

      Σουλούπι, μπόι, μικρομεσαίο, ύφος του γόη, ψευτομοιραίο. Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης, λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης. Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι, κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
      Κι από προσπάππου κι από παππού συγχρόνως μπούφος και αλεπού. Και ψωμοτύρι και για καφέ το «δε βαριέσαι» κι «ωχ αδερφέ». Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς σαν πιάσει πόστο: δερβέναγας.
      Θέλει ακόμα –κι αυτό είναι ωραίο– να παριστάνει τον ευρωπαίο. Στα δυο φορώντας τα πόδια που 'χει στο 'να λουστρίνι, στ' άλλο τσαρούχι. Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς! Ω Ελλάς, ηρώων χώρα τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα; ΣΟΥΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/15 00:24

    Τον γαιδαρο και χρυσο σαμαρι να του φορεσεις παλι γαιδαρος θα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/5/15 17:13

    κρίμα τα ρούχα!!!!!! Θα της συνιστούσα να αλλάξει ενδυματολόγο ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *