ροή ειδήσεων

Ρόδος: Καταδικάστηκαν μητέρα, παππούς και θεία για βιασμό και αποπλάνηση 7χρονης



Μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο...

Καταδικάστηκαν, τη Δευτέρα, οι πρωταγωνιστές της φρικιαστική υπόθεσης του βιασμού και της αποπλάνησης ενός 7χρονου κοριστιού από τη Ρόδο. Οι πρωταγωνιστές της σοκαριστικής υπόθεσης ανήκαν στο οικογενειακό της περιβάλλον και συγκεκριμένα ήταν η μητέρα, η θεία και ο παππούς της.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω επέβαλε ποινή κάθειρξης 35 ετών στην μητέρα και 25 ετών στον παππού και τη θεία, ενώ έκρινε αθώα τη γιαγιά της.

Το ιστορικό της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμού της 7χρονης

Τα όσα περνούσε το κοριτσάκι αποκαλύφθηκαν από την άρνηση της να δει τη μητέρα της αλλά και από τις ζωγραφιές της. Οι γονείς της, χώρισαν και την επιμέλεια της ανήλικης πήρε ο πατέρας της. Ωστόσο, η μικρή έβλεπε και τη μητέρα της, με απόφαση δικαστηρίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Πάσχα του 2003, εκείνη φέρεται να πήγε στο σπίτι του πρώην άντρα της για να πάρει την κόρη της, και να επιστρέψει στο σπίτι της, όπου ήταν η αδελφή της και θεία του παιδιού. Εκεί, η μητέρα της φέρεται να έβαλε το χέρι της στο αιδοίο της μικρής, ενώ η αδελφή της φέρεται να της κρατούσε τα χέρια, για να μην φέρει αντιστάσεις. Το αποτέλεσμα ήταν η ανήλικη τότε κοπέλα να πονέσει και να ματώσει.

Μετά από αυτό, εκείνη αρνιόταν πεισματικά να δει τη μητέρα της… Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, η μητέρα της προσπάθησε και πάλι να την πάρει, με την μικρή να λυγίζει και να λέει στον πατέρα της, τι είχε συμβεί. Του εξήγησε ότι δεν του το είπε κατευθείαν, γιατί την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει τόσο την ίδια, όσο κι εκείνον.

Τότε είχε καταθέσει στην ανακρίτρια ότι δεν θέλει τη μητέρα της, γιατί την έδερνε, την κακοποιούσε, άγγιζε το «κουτί» της και όταν έπαιρνε κάτι δικό της τής τραβούσε τα μαλλιά.

Επιπλέον, φέρεται να ανέφερε ότι όταν κοιμόταν… την άγγιζαν. Ειδικότερα, φέρεται να υποστήριξε ότι της έδιναν χάπι για να κοιμηθεί και μετά η μητέρα της, της άγγιζε τα γεννητικά της όργανα και την έδερνε. Όπως η ίδια φέρεται να ισχυρίστηκε ο παππούς και η γιαγιά της, της έλεγαν ότι θα σκοτώσουν το μπαμπά της με ένα μεγάλο όπλο.

Την ένταση αυτή στη σχέση της κόρης με τη μητέρα της, διαπίστωσε και ψυχολόγος, η οποία περιέγραψε τις ζωγραφιές της μικρής και το περιεχόμενο τους. Η κοινωνική λειτουργός συνέταξε σχετική έρευνα και ανέφερε ότι από τις ζωγραφιές της μικρής φαίνεται η ίδια να είναι δεμένη και να στάζουν υγρά από τα γεννητικά της όργανα. Άλλες ζωγραφιές δείχνουν τη μητέρα της και το παππού της με κέρατα και γυμνούς μέσα στο δωμάτιό της.

Οι εμπλεκόμενοι της ανατριχιαστικής υπόθεσης αρνούνταν τις κατηγορίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να πείσουν το δικαστήριο, το οποίο τους έκρινε ένοχους.

Πηγή : dimokratiki.gr
star.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/5/15 10:18

    Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

    Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!

    Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι...Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/5/15 10:47

    Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

    Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!

    Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι...Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *